Sludge Factory Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Ha, Biki struja je na twitteru jednom rekla da ne voli Predatora (a inace je veliki Mektirnanov fan). bila je u fazonu da je taj film za macho seljake, tako nesto A Sejn Blek moze kod ikara na ispasu. Pripadnik mog, sad vec poodavno upostavljenog, svetog trojstva idaca na kurac (uz Denija Bojla i Gaja Ricija).
3opge Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 e nasao si koga ces, Strujanovicka veze nema blage sa ton filmom
Sludge Factory Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 A jbg, ako nista drugo, kad su filmovi u pitanju, nije furala intelektualizam (voli zanr, voli Tarantina, Skorsezea). Ako me secanje dobro sluzi, bila je negativno nastrojena spram Breaking Bada.
Sludge Factory Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Pa ono, da npr. na odredjene zanrove gleda "sa visine", intelektualne, umetnicke, koje god. Da joj se gade akcioni filmovi, sf, horor, itd. Da voli samo "ozbiljne" stvari.
Sludge Factory Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 To. Samo ne znam sta bi bio Strujkin ekvivalent u toj seksualnoj analogiji
Arkadija Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Ne mogu da se setim kako se zove , postavljao je neko trejlere ovde ili na nekom drugom mestu, film u kome veći pokretni grad juri kroz pustaru i proždire druge manje naseobine koje su isto tako pokretne?
Dankan Ajdaho Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Javlja mi se da su ideju marnuli iz Invertiranog sveta.
Filozof manijak Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Meni se javlja da je to ekranizacija knjiga ovog autora...
אַף אֶחָד Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 https://www.theverge.com/2018/5/15/17314892/the-book-of-earthsea-wizards-ursula-k-le-illustrations-release-date Novo ilustrovano izdanje celokupnog Earthsea! Preveo sam par strana iz Tales from Earthsea. Jako mi se dopada njen jezik - veoma lak, a opet je majstor pricanja price i gradjenja atmosfere usamljenih farmi i mahom ruralnih predela. Meni taj njen anti-adrenalinski fantasy strahovito prija, sve vise i vise sto sam stariji. Kao i u Hainskom ciklusu koristi tako malo pretpostavki kad uvodi magiju u pricu da citalac moze potpuno da zaboravi na fantasy element. Nekoliko drugih njenih romana iz drugih ciklusa bi komotno moglo da se preradi u svet Zemljomorja. Capljino oko pre svega. Jel citao neko "Anale zapadne obale"? Stoje mi prve dve knjige vec dugo na polici. Krenuo da citam The Gifts nekoliko puta, ali me nije povuklo. Ahahaha, ima i do toga sto su sitna slova, a chandra omatorio...
Dankan Ajdaho Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 19 hours ago, Filozof manijak said: Meni se javlja da je to ekranizacija knjiga ovog autora... Prist je IS napisao '74....
Recommended Posts