Jump to content
IGNORED

DELF/DALF SERTIFIKATI

Allegra

Recommended Posts

Posted

zdravo zivo,planiram da se okusam na jednom od DELF-ova pocetkom marta pa bi mi svaki savet bio dobrodosao.kakva su vam iskustva, da li mozete da preporucite neku literaturu ili drugi izvor za spremanje testa, eventualno link gde se mogu naci primeri testova.hvala unapred.A.

Posted

Hm, moj buraz je to položio sve odjenom pre nekih dve godine u FKCu i nikako ne mogu da se setim odakle je obnavljao gradivo.Ali me tvoja tema lepo podsetila da bih i ja trebao da se raspitam oko toga jer odlažem polaganje već duže vreme. Raspitaću se što pre, pa javljam čim budem imao neke korisne informacije.Naravno lakše je ako već imaš neko napredno znanje (buraz i ja smo živeli nekih cca. 9 godina u Belgiji, tj odrasli tamo pa nam je Fr. kao maternji), i tada uz dobro spremanje ne bi trebalo da bude problema.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

fala franciska, nisam ni videla, bejah u nekoj guzvi.juce polagala a rezultati za 2 meseca, sta ti je efikasna zemlja belgija.

Posted

Koliko viel d'argent si given f?r this plaisir? ( :D ) Cini mi se da su ono prilicno "matore" cene...

Posted (edited)

peset.duplo vise no u bigeju.

Edited by Allegra
  • 4 weeks later...
Posted
peset.duplo vise no u bigeju.
&
87%, prava jezicara
Bravo! A sad da častiš na perspicu. :D