Allegra Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 zdravo zivo,planiram da se okusam na jednom od DELF-ova pocetkom marta pa bi mi svaki savet bio dobrodosao.kakva su vam iskustva, da li mozete da preporucite neku literaturu ili drugi izvor za spremanje testa, eventualno link gde se mogu naci primeri testova.hvala unapred.A.
esdy_11192 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hm, moj buraz je to položio sve odjenom pre nekih dve godine u FKCu i nikako ne mogu da se setim odakle je obnavljao gradivo.Ali me tvoja tema lepo podsetila da bih i ja trebao da se raspitam oko toga jer odlažem polaganje već duže vreme. Raspitaću se što pre, pa javljam čim budem imao neke korisne informacije.Naravno lakše je ako već imaš neko napredno znanje (buraz i ja smo živeli nekih cca. 9 godina u Belgiji, tj odrasli tamo pa nam je Fr. kao maternji), i tada uz dobro spremanje ne bi trebalo da bude problema.
FranziskaKafka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 (edited) Mozda ovo moze malo da pomogne:http://www.ccf.org.yu/srp/04c.htmhttp://www.ciep.fr/en/delfdalf/sujet.php Edited February 12, 2009 by FranziskaKafka
Allegra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 fala franciska, nisam ni videla, bejah u nekoj guzvi.juce polagala a rezultati za 2 meseca, sta ti je efikasna zemlja belgija.
FranziskaKafka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Koliko viel d'argent si given f?r this plaisir? ( :D ) Cini mi se da su ono prilicno "matore" cene...
Allegra Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 (edited) peset.duplo vise no u bigeju. Edited March 26, 2009 by Allegra
Buum Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 peset.duplo vise no u bigeju.&87%, prava jezicaraBravo! A sad da častiš na perspicu. :D
Recommended Posts