Jump to content
IGNORED

Strana vina

Zverilla

Recommended Posts

Posted

nemojte se zajebavati, taj hugel sa assuckove slike je odlicno vinopravi gevurctraminac kako ga je francuzsvabo zamislio - sladi i kiseli u isto vreme i rapsodija na nosu.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Moram priznati da sam licno upoznao Hugela pa mozda necu biti sasvim objektivan ali meni su njegova bela vina (Alzase i nema neka crvena vina osim mislim Pino N. koji prave za licnu upotrebu) vrlo dobra ako ne i odlicna. Imao sam prilike da probam i neke kasne berbe koje su sjajne, po njegovim recima bolje od sexa ali ja ne bih bas isao toliko daleko :)) On je stvarno ozbiljan proizvodjac i ona godina na etiketi nije samo prica vec se njegova porodica stvarno bavi isklucivo vinom i mislim da je on neka 13,15 generacija vinara, nemojte me drzati za rec... U svakom slucaju sve pohvale za njegova vina, mozete probati i Muscat i Pinot Gris.

• 2 weeks later...
Posted

dobio juznoafricko Cape Spring Pinotage 2009. jel to cemu?

Posted

Crna etiketa, ljubicasto ono gore, kako se zove? Nista spektakularno, ali nije ni lose. Otvori ga bar sat ranije.2008 im je bilo mnogo bolje, sad da li je godina bila bolja ili prosto ne umeju da odrze kvalitet, ko ce ga znati. Ako te zanima cena, 2008 je kostalo skoro 10€, ovo kosta 3,5 ovde.

Posted

ako ga jos nisi otvorio, onda ga otvori prekjuce a pij prekosutra. jedino tako ces osetiti nesto (da izvines).

• 1 month later...
Posted
Falsifikovani Jacob's Creek u Britaniji (iz Kine, naravno)
The wine appears identical to the real thing, apart from a tell-tale misspelling of "Australia" on the label - it is spelt "Austrlia".Trading standards officials are warning consumers to look for the error when buying a bottle of one of the UK's favourite wines, as well as another sign: apparently it tastes terrible.
Posted

Je l' probao neko madjarsko vino Danko, ima violinistu na etiketi?

Posted

Kiwi pinot potukao burgonjski :P ...svojevremeno zamalo da ostanem da radim u tom vinogradu (al' je plata bila smeh).

(Napomena: cene u novinskom clanku nisu sasvim tacne, ispravio sam ih prema sajtu proizvodjaca).bottleshotpnr1998.jpg(Ovo im je lista evropskih distributora, za slucaj da neko tamo zeli da gucne ovo).
Posted

Za to vreme u Australiji...luckylizard.jpg...gusterisanje na pinou(fotka © d'Arenberg, Juzna Australija)

Posted (edited)
Pa da.Od sad kupujem samo ono vino u plastici od 5 l sa nalepljenim "Srećna slava, domaćine!" pa ga pred dolazak gostiju pretočim u neku zajebanu flašu. Edited by dig_chohano