mandingo Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Miller je veliki udarac za Tinu™, ne samo zbog gubitka jakog saveznika u Senatu, nego izbog toga sto je izgubio od Murkowski, koju ona ne podnosi... the feeling is mutual, naravno. Postavlja se i pitanje za 2012. Ako nemoze da progura favorita u sopstvenoj drzavi, protiv write in kandidata, kako ce dobiti bilo koga na predsednickim izborima. Plus ce neko sugurno, in the long run, da joj zameri za Angle i O'Donnell.
ObiW Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Aha, znači i ti si za nemiješanje države u tvoj život, Tea Parteejašu...Razotkriven si! Ja to rešavam parcijalno, od slučaja do slučaja. Fond za drenažu ulica u cilju sprečavanja poplava može (prošlo!), kamere na raskrsnicama ne može (nije prošlo!). Volim kada narod misli kao ja, makar u lokalu. moreofftopic: kada za 4 godine policija napiše 800 hiljada kazni za prolazak kroz crveno u opštini koja ima 3 miliona stanovnika, i kada se nemreš žaliti na kaznu kada te uhvati kamera, onda je samo 1 od dve opcije moguća:1. Ovde se vozi ko u Kairu2. Oni šteluju kamere da bi popunili opštinski budžet.Inače, Obama ima srećicu, osto mu je Senat.. malo će mu manje bušiti zube nego Bubbi.Sa'ćemo da vidimo od čega je Berry napravljen...
Musharaf Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Хехе, сценарио за изборе као да је писао Савиндан или Седмица. Лудаци су преузели азил, а изгласала их је боранија на радост дебелих мазгова који су најодговорнији за целу фртутму. Обама више нема шансу да уведе муслиманску социјалистичку џамахирију. Сада ће морати да се натеже две године са дијаболама наспрам којих Гингричева екипа изгледа као Дом лордова. Уосталом, ко са Обабом шурује, сам у њу пада.
Roger Sanchez Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 (edited) Уосталом, ко са Обабом шурује, сам у њу пада. Pa i Tadić šuruje s njom. Vidjelo se to! Btw. ona je međ kanibalima danas > Edited November 3, 2010 by Roger Sanchez
Gandalf Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ako nista drugo, bice zabavno gledati ove ludake.
Roger Sanchez Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Ne zaboravimo da su nam ipak ostali praviti društvo i Harry Reid, i njegova hottest member: Njen stari distrikt (NY-20)je doduše otišao bogu na istinu. Prošli puta zamalo, sad nije bilo spasa...
scepa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 (edited) Au, ode Ilionis. To je prilicno iznenadjenje.pa ono...kad pogledas da se Mr.O setio tek prosle subote da dodje (3 dana pred izbore) i podrzi alexija, a pritom u 2 godine bio samo da otvori fordovu fabriku i obidje par vecerica da pokupi lovu i nije toliko iznenadjenje..+ alexi ima 34 god i dosta toga je vec sjebao. u svakom slucaju, ne zna se koji je gori od dvojce.btw, danas jedna uzasno tupava i bezidejna press konferencija precednika... Edited November 3, 2010 by scepa
WTF Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Хехе, сценарио за изборе као да је писао Савиндан или Седмица. Лудаци су преузели азил, а изгласала их је боранија на радост дебелих мазгова који су најодговорнији за целу фртутму. Обама више нема шансу да уведе муслиманску социјалистичку џамахирију. Сада ће морати да се натеже две године са дијаболама наспрам којих Гингричева екипа изгледа као Дом лордова. Уосталом, ко са Обабом шурује, сам у њу пада.Cudi me da ih nema ovde da likuju i da slave. Sad cemo da vidimo sta je stvarno taj Tea Party. Hoce li Rand Paul imati cojones da se na govornici 1 Senata pokenja na iRaq/Afghanistan vojne avanture? Da li ce se aktivisti™ najebati keve svakom House/Senate freshmenu na town hall-u kad povecaju vojni budget i Medicare?ako nista drugo, bice zabavno gledati ove ludake. Bice zabavno? Vec je zabavno, prijatelju moj. Propusti li ti Boehnerove suze radosnice jer mu se ostvario 1 American Dream? (I waited tables, swept the floors, did the work that only Mexicans should do..) Vide li ti kako place i brat 1 vestice™? A tek Paladinov concession speech sa sve bejzbolkom™ u ruci? Vrh!
Shan Jan Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 I mozel meni neko ko detetu od 6 godina da objasni sto su ameri glasali za republikance?
ObiW Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 I mozel meni neko ko detetu od 6 godina da objasni sto su ameri glasali za republikance? "It's the economy, stupid" - platforma na kojoj je Klinton dobio izbore 1992 (iako je Buš stariji dobio rat u Iraku).
ObiW Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Cudi me da ih nema ovde da likuju i da slave. Sedmica je banovat, a ja sam moderaciji skrenuo pažnju na njegovog klona pa mu je verovatno malo truba da se alternativno uloguje.
Shan Jan Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Pa zar se toliko ameri sporije vuku iz krize od europe?
ObiW Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Pa zar se toliko ameri sporije vuku iz krize od europe?To + malo su nestrpljiviji od Evropljana.
Anonymous Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Sad cemo da vidimo sta je stvarno taj Tea Party.Šta je stvarno taj Tea Party? Jel' može neko ukratko?
Indy Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Šta je stvarno taj Tea Party? Jel' može neko ukratko?Oni koji najvećma mrze porezu (premda ne izbegavaju da koriste dobrobiti koje donosi).
Recommended Posts