Jump to content

Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..

Featured Replies

• Author

Kris Kristić endorsuje Miću danas.

Večeras Bloomberg & Washington Post debata Grdnih Ološ Propalica, posvećena isključivo ekonomiji.edit: prenos bi trebao da bude vođe: http://www.washingtonpost.com/politics

Edited by Filipenko

Počelo pre-debate, protesti ladno okolo svuda, ljudi se deru, protestuju :fantom: Za sahat u 2h po naški kreću Foliranti :)

Christie endorses Romney. Big surprise.... Bas me zanima dali ce 1 Ann Coulter podrzati svog dream kandidata u ovome. :isuse: Doduse, nisam je gledao/citao odavno, pretposravljam da joj je sada Cain favorit. Jbt, taj 999 plan je trebao neko smisliti, nije to zajebancija. :isuse: Iskreno mi se gadi od GOP establishment-a. Pocevsi od Jeffrey Lord-a i ono anti ginekolog™ govno od texta u american spectator-u, preko majmuna kao Mark Levin i Rush, sve do vrhuske - Mr. speaker, senate minority leader i Karl Rove. Nestanite vec jednom, govna krvozedna.

"So, congressman, where do you stand on this?" :lol: :lol: :lol: Pitanje za Rona Pola nakon što su svi napljuvali FED, cela sala i svi kandidati pršte od smeha :) :wub:

Jebote, preterali su sa ova dva pitanja za Pola po jedan minut, mnogo mu je za prvih sat vremena. Mora to da se smanji u drugoj polovini debate na razumniju meru... :huh:

Iskreno mi se gadi od GOP establishment-a. Pocevsi od Jeffrey Lord-a i ono anti ginekolog™ govno od texta u american spectator-u, preko majmuna kao Mark Levin i Rush, sve do vrhuske - Mr. speaker, senate minority leader i Karl Rove. Nestanite vec jednom, govna krvozedna.
+1A GOP debatu (5/1765) nisam ni gledao. Toliko mi je bilo milo sto je teabagger zgadija danas zestoko pukla ovde na lokalnim izborima da nisam hteo da kvarim vecerasnji uzitak i dobro raspolozenje slusajuci one kretene i njihove nebuloze.

Edited by WTF

Romni, Gingrich i Hantsmen su po meni ostavili najbolji utisak na vecerasnjoj debati. To se i ocekivalo, buduci da su bili na svom terenu u Nju Hempsajru gde su GOP glasaci mnogo vise umereni i razumni u odnosu na njihove pandane juzno od M-D linije.

Neverovatno ali istinito - Jeffrey Lord ne prestaje da se glupira. :isuse: Ako njemu i njegovom neocon drustvancu ubrizgate nekakav truth serum, verovatno ce reci da bi radije imali Idi Amina, nego ginekologa™ za prezidenta. Covek (zajedno sa njegovim handlerima iz GOP vrhuske i talk radia) je toliko ispanicen da nesvesno, ovim majmunskim textovina, dokazuje ispravnost vanjske politike koju zagovara RP. Cak se i oqraziio da napise i neki komentar na ovo govno od texta, gde je gebelsovski linkovao neku sliku pobijenih Kurda u Iraku (kao da je genocid protiv Kurda bio razlog za unistavanje Iraka). Doduse, neko mu je skrenuo paznju na Tursku i njeno ponasanje prema Kurdima, kao i na fakt da je Sadam (u to vreme veliki americki saveznik) dobijao pare i hemisko oruzje upravo od reganove administracije, za koju je Jeffrey Lord radio. btw, ta iranska konspiracija ce izgleda na kraju ispasti fake.

Evo ga i PDF...Dedica se ne šali.

Ahahahahah, jebote, koji prevaranti...evo šta znači šticovanje broja view-era :lol: 310 views, a 4037 likes i 11818 komentara :lol: Ajmo, ajde, korporativna Ameriko u Guglu i Jutubu oličena, možeš ti to i bolje :wub: Recimo, 200 views, i to je mnogo...Kakvi prevaranti. Naši zaista od najboljih uče.

post-48-13189296514964.jpg

Kakva govna, mater im jebem. Trazim po konzervativnim sajtovima neke reakcije na ovo. Jos uvek trazim....

Po meni, mnogo vise je diskvalifikujuca Polova izjava na nedavnoj debati u vezi zdravstvene zastite nego Lordovo blebetanje. Lord je novinar i njegove izjave, koliko god su jednostane i neodgovorne nemaju veliku tezinu (osim sto izludjuju dokone Srbe). Ron Pol je, s druge strane, kongresmen, predsednicki kandidat uz to jos i lekar koji praktikuje svoju profesiju. Njegove nedogovorne izjave u vezi zdravstvenog osiguranja mogu da imaju mnogo ozbiljnije posledice.