Jump to content
IGNORED

Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..

Roger Sanchez

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• WTF

399

• Roger Sanchez

334

• Indy

197

• TBoneSteak

187

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ono bese merle haggard podrzao billary?

Posted

Zbog ovoga mu je ESPN povukao pesmu sa spice za MNF. Tako sinoc vozim bicikl u gymu, na ekranu ispred mene pocinje tekma i ja cekam ono cuveno "are you ready for some football", kad ono nista :(

Posted

Ovu na donjoj slici bi valjalo uhapsiti samo zbog užasne pola-farbano-crvene-pola-smeđe frizure. Padavičarka.

Posted

svidja mi se onaj cain kod gopera (that nice colored fella) sa svojim 9-9-9 programom. uvodjenje 9% saveznog poreza na promet, smanjivanje poreza na zaradu na 9%, ne znam sta je ona treca devetka /some niggershit probly/interesantno razglabanje o saveznom porezu, koliko placaju bogati /bafetov predlog/ + informativno za one koje zanima US porez, bitchez!

Posted
Da li je došlo vreme za nezamislivo - američko proleće? :D
Bolje ne. Ne postoji stvar koju oni ne mogu da obesmisle. Pa od hipi pokreta dobijes bejbi bumere. Hvala, ne treba.
Posted

Bice zanimljivo - od 2010. korporacije i banksteri mogu skoro neograniceno da finansiraju kandidate ali cini mi se da 2012. za US jos nije kriticna i pored dabl-dip recesije. Bice jos gore - triple dip recesija/stagflacija, Obama ce jos vece dugove da napravi, krenuce konacno i kamate na americke obveznice gore pa ce tek onda 2016. da bude cupavo.

Posted
Bice zanimljivo - od 2010. korporacije i banksteri mogu skoro neograniceno da finansiraju kandidate ali cini mi se da 2012. za US jos nije kriticna i pored dabl-dip recesije. Bice jos gore - triple dip recesija/stagflacija, Obama ce jos vece dugove da napravi, krenuce konacno i kamate na americke obveznice gore pa ce tek onda 2016. da bude cupavo.
Zar ne postoji neko ogranicenje na maksimalnu sumu?Ili se to odnosi na procenat koji moze 1 donor da uplati.Inace, Wall Street od GOPera stao iza Romnija. Kako neocekivano. :lol:
Posted
Zar ne postoji neko ogranicenje na maksimalnu sumu?Ili se to odnosi na procenat koji moze 1 donor da uplati.
Pa i da ima nekog ogranicenja, pronacice oni 1 loophole™.
Inace, Wall Street od GOPera stao iza Romnija. Kako neocekivano. :lol:
Pa mogli su realno da stanu iza bilo koga od njih, isto bi bilo. Naravno sa izuzetkom ginekologa™ i onog njegovog sidekicka sto se skoro pridruzio putujucem cirkusu.
  • Create New...