Hippie Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 uuuuuuuuuuu hot!!! http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/let-right-one-remake-a-782087 u stvari nadam se..... domachi zadatak da provalim da ovo NECHE da bude neki holivucki bulšit Link to comment
Ajant23 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Od onih filmova Milenijum trilogije, ameri su uradili najbolje što se može. David Fincher i Steven Zaillian, teško da može bolje, ali literarni predlođci su očito slabi i nije se moglo mnogo. I Hose of Cards su digli sa predadolescenskog nivoa engleskog originala na adolescenski nivo netflixove serije, ali više se nije moglo... Ne može biti uvek Hollywood kriv što ne uspeva da napravi nešto ekstra od evropskog smeća. Edited March 17, 2015 by Ajant23 Link to comment
Hippie Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 ja sam toliko probirljiva kad su u pitanju serije da pogledam - od prve do poslednje - jednu u 2-3 godine ovo bi trebalo da se posecka u seriju, kolko vidim... misim, che vidim.... dabogda im se studijo spalijo ako zajebu OVO Link to comment
Ajant23 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Šta imaš da budeš probirljiva oko serija, Smeće koje ume da bude zabavno, gleda se na angro, nema nekog posebnog kvaliteta koji se može naći baš u ovoj ili onoj, ali ima svega i svačega, ako se gleda mnogo... Jednostavno... Link to comment
Hippie Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 to mi najvise smeta... u serijama nema tog kvaliteta ko u filmovima.. naravno da ovo ne mora da znaci, al ipak - film je film Link to comment
Ajant23 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Ma, da, serije su ti slične kao one budalaštine koje Tarantino referira, to se gleda na gomilu, na tone... Link to comment
Hippie Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 zar nismo do sad naucili da to oni uglavnom cine usluge koje kome? eno i King je hvalijo Babaduduka pa mi se to uopste nije svidlo... doduse evo hvali i Crimson Peak pa bolje da chutim.... zapravo chu da zacepim jer je hvalijo i [originalni] The Returned Link to comment
Ajant23 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Nemoj previše uzimati za zlo što se hvali ta glupost Les revenants, sve te pohvale se mogu shvatiti više figurativno i kao da su daleko pravog hvaljenja. Evo, ti si čitala onaj sajt rotten tomatoes tako da ti mora biti jasno da pola onih kritičara ne misli ozbiljno to što tamo piše, više raspiruju maštu i apetit deci, kao i politikin zabavnik... Link to comment
Hippie Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 za tebe glupos, za mene 1 od omiljetih serija ikada..... i mlogo mi je drago sto nam se misljenja izuzetno ne slazu.. u suprotnom bih bila zabrinuta [kad se setim kakvu muziku slusas].... tako da slobodno nastavi.. Link to comment
Ajant23 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Ma, naravno... Da je serija glupost, ali na stranu to... Pusti sad muziku, i uopšte se trudi da manje slušaš baš sve što se piše po netu, te kritike i šale poput Kingovih... Link to comment
Dionysos Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 http://kotaku.com/screw-cgi-this-war-movie-used-15-000-real-soldiers-1692057951 Link to comment
Recommended Posts