Jump to content

Featured Replies

da za kill billa se vidi i iz screenshotova.

jesam forsirao i spremio na hardu za gledanje, ali sam se zaposlio i batalio studioznije gledanje (kapirao sam posle japanaca da odradim nemi film). tako sam i skapirao, neke od filmova sam imao na spisku.

Edited by Ravanelli

:Hail:

:Hail:

-1

nije gledo sex and fury, nedopustivo :fantom:

Sok koridor lista :)

Miikeov porodicni film i prva dva iz pinky violence ere, Lady Snowblood i Sex & Fury.

S&F ima opasnu Reiko Ike, Kristinu Lindberg koja ne zna da glumi i odlicnu muziku.

:wub:

Edited by I*m with the pilots

cure je odlican (kao i vecina kkurosawinih), visitor q i tetsuo sam gledao samo iz radoznalosti. love exposure je bio u planu, ali me odbija trajanje od cetiri sata. na sajtu gde pratim japanske je bio medju najboljima 2009. godine.

Edited by Takeshi

udaj se za mene... gledachemo filmove dok nam projektor i platno ne izgore  :blush: 

Dajte mi preporuke za neke komedije koje bih mogao da prikažem i starijim ljudima. Pokrio sam standup, oduševio ih Carlin, Chappelle je bio "a bit too much". Sad mi trebaju filmovi - ispalio par klasika i gledam šta ima novijeg datuma, ali kako god prebiram po sećanju, nisam skoro gledao dobru komediju.

Uzmi neku noviju klasiku, tipa The Party, ili All of me.

Notting Hill

Sliding Doors  

da, odlican je Rien à déclarer, a ovaj treci ce da se gleda.

Dajte mi preporuke za neke komedije koje bih mogao da prikažem i starijim ljudima. 

odlepice na stanlija i olija.

odlepice na stanlija i olija.

+1

kamiondzije... super humoristicka serija