kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 and now something completely different hmmm, jedva čekam da vidim nešto u dugometražno™ Link to comment
Hippie Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 holi šit... ima dumrem ; http://screencrush.com/josh-brolin-thanos/ Link to comment
Ravanelli Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 kapiram da je ovo jedan od dužih intervijua na b92 Zoran Simjanović: Ne damo se mi matori „Evropa je... Ne znam kako to da objasnim“, zamislio se. Duboko uzdahne, smisli se na kratko pa nastavlja. „To su još Slovenci počeli u onoj Jugoslaviji, da prave te neke intelektualne filmove. Mnogo pametne. A niko ih ne gleda, to dosadno, svi udaraju glavom u stolicu, tri gledaoca u bioskopu. Link to comment
kobni zelaya Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Jes', al' ima i ovo: „Amerikanci sve stave na papir i onda naprave nešto. Ako se to proda, a mora da se proda, odlično. To je sve kao novokomponovana muzika kod nas. Filmovi su takvi. Tu i tamo se desi da se napravi neki dobar, interesantan film. Serije su recimo mnogo bolje u Americi. Odlične su, profesionalno urađene. Ali filmovi, to mora da se proda, to mora da se zaradi, to su sve šabloni. Samo što roboti još ne sklapaju filmove. A i to će se desiti jednog dana, siguran sam.“ Link to comment
Tsai Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 kapiram da je ovo jedan od dužih intervijua na b92 Zoran Simjanović: Ne damo se mi matori Joj Simke, Simke... Klasicna retorika nekog ko je odustao od filma (mislim na ovo quoteovano) Kapiram da odgleda jedan film godisnje (i to verovatno otvaranje FESTa jer dobije karte kao i sve matore prdonje) i postavlja se u ulogu nekog strogog sudije Da nije sve tako crno, svidja mi se ovaj deo o Kozari i cevapima :) Link to comment
Ajant23 Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 (edited) Klasicna retorika nekog ko je odustao od filma (mislim na ovo quoteovano) Pa, po tom qouteu bi se pre moglo zaključiti da je odustao od gledanja filmova '45, realno ono je bezobrazno foliranje... Edited June 11, 2014 by Ajant23 Link to comment
Tsai Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 U pravu si. Mrtvo puvalo, kao i vecina njegovih klijenata Stajanje u mestu i povremeno meskoljenje - vrhunac filmske umetnosti Fak jea. Link to comment
Ajant23 Posted June 12, 2014 Share Posted June 12, 2014 Nisi u pravu... Foliranje nije ni blizu tome što si ti natrpao kao slažući se sa mnom... Mislio sam da si jači od trasiranog manira vređanja ljudi samo zato što iza sebe imaju uspeha... Link to comment
Sir Oliver Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Filmsko tribinarenje sinoć u skc Fabrika ( Novi Sad). Jelena Đurović i gost, Daško Milinović. Link to comment
Ravanelli Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 joj glamur, neprijatnost... lik kome je inglorious basterds dobar film. osim ako nije pičao o pronjavi ta scena zaslužuje bombu Link to comment
Sir Oliver Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 Ne, nije. Đeneralno, priča je bila o tome koje filmove voli i zašto. Mislim da će Agitpop okačiti tribinu na YT. Link to comment
Ravanelli Posted June 13, 2014 Share Posted June 13, 2014 onda bomba Sent from my HTC One S using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts