Jump to content
IGNORED

Razno

korindjar

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jimmy Kowalski

271

• Ajant23

162

• MocaVukotic

162

• Sludge Factory

160

Posted

lenština!

mogao je malo da se potrudi da savlada i portugalski

• Haha 1
Posted

https://www.fangoria.com/michael-mann-the-keep-4k-uhd/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=fangoria

Najzad. Ovo se baš dugo čekalo, bili su neki problemi sa autorskim pravima a i nije bilo previše zainteresovanih (od producenata pa do Majkl Mana). Ja ovaj film nikada u celosti nisam pogledao upravo jer je jedina verzija koja je bila dostupna bila očajna vhs verzija. Nemam neka velika očekivanja ali mi je baš drago da mogu da ga overim kako treba i zaslužuje. Plus što sam nedavno nabavio roman F. Pola Vilsona tako da mogu da sebi priuštim dvostruku premijeru, plus- Tangerine dream skor koga sam doduše već slušao u više verzija ali TD-a nikada dosta.

• +1 1
Posted
On 1. 12. 2024. at 16:29, pariah said:

https://www.fangoria.com/michael-mann-the-keep-4k-uhd/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=fangoria

Najzad. Ovo se baš dugo čekalo, bili su neki problemi sa autorskim pravima a i nije bilo previše zainteresovanih (od producenata pa do Majkl Mana). Ja ovaj film nikada u celosti nisam pogledao upravo jer je jedina verzija koja je bila dostupna bila očajna vhs verzija. Nemam neka velika očekivanja ali mi je baš drago da mogu da ga overim kako treba i zaslužuje. Plus što sam nedavno nabavio roman F. Pola Vilsona tako da mogu da sebi priuštim dvostruku premijeru, plus- Tangerine dream skor koga sam doduše već slušao u više verzija ali TD-a nikada dosta.

Gledao sam ovo u toj vhs japanski pirati verziji.

Film je neopisivo smece, u jednom trenutku po sred tvrdjave pojavljuje se bunker, svi smo bili jebote kako.

U pravu si, samo je muzika ok, TD u nekom poluindastrijal krautrok fazonu, onako fino przi elektronika

Posted

sinoć sam uživao uz ovo.

i, pošto su korišćeni inserti iz filmova prepznak fondu u klut, tjulisa u "naked", de nira u taksisti i šarliz kao monstruma. za neke mi je ime na vr'jezika, neke ne znam. ko zna?

• +1 1
Posted

6 feet under, persona, terminator,  mlhlnd dr, ...

• Hvala 1
Posted
On 20. 11. 2024. at 22:31, bestia said:

Njemu je zena od par decenija Japanka ili japanskog porekla.

Posted
1 hour ago, pariah said:

6 feet under, persona, terminator,  mlhlnd dr, ...

glumcii/ce?

Posted
2 hours ago, đorđe geprat said:

glumcii/ce?

clips used (in order of appearance): jane fonda in "klute", david thewlis in "naked", mia kirshner in "the l word", michelangelo fortuzzi in "druck", liv ullmann in "persona", lauren ambrose in "six feet under", charlize theron in "monster", michael biehn in "the terminator", robert de niro in "taxi driver", linda manz in "out of the blue", harry dean stanton in "paris texas", laura harring in "mulholland drive"

• Hvala 2
Posted
On 5.12.2024. at 14:41, ultra plasticni said:

Gledao sam ovo u toj vhs japanski pirati verziji.

Film je neopisivo smece, u jednom trenutku po sred tvrdjave pojavljuje se bunker, svi smo bili jebote kako.

U pravu si, samo je muzika ok, TD u nekom poluindastrijal krautrok fazonu, onako fino przi elektronika

Fun No GIF  :D

Posted

Pamela Anderson :heart: bi pokupila sve iz Criterionove ostave:

• +1 4
  • Wub 2