Calavera Posted September 4 Posted September 4 9 minutes ago, ToniAdams said: Našo bi nekog geja ako bi neko imao ista 4 favorita ko ja svakako bi mu dao da me jebe nezavisno od pola
Pokojni Ruxin Posted September 4 Posted September 4 (edited) 1 hour ago, ToniAdams said: Našo bi nekog geja istina, imam terminatora 2 u favoritima Edited September 4 by Pokojni Ruxin 1
Pokojni Ruxin Posted September 4 Posted September 4 stani u red nikodije me već muva na moderaciji a on je ćelav, ima bradu i sluša zajebanu muziku 1
Ras Posted September 7 Posted September 7 Daj, babo, glavu! monografija autorke Vladislave Vojinović o filmu Kako je propao rokenrol je u knjižarama. Izdavač Društvo ljubitelja pop kulture (ex Popboks). https://www.danas.rs/kultura/vladislava-vojnovic-autorka-monografije-daj-babo-glavu-o-filmu-kako-je-propao-rokenrol-izgledalo-kao-da-smo-konacno-dotakli-estetiku-velikog-sveta/ https://nova.rs/kultura/knjiga-o-jednom-od-najvoljenijih-filmova-kako-je-propao-rokenrol/ 2 3
slepa živana Posted September 7 Posted September 7 dal se deca danas igraju filmova? mi smo se u ulici delili, ti ćeš biti bakoč, ti si đole haubica, barbara naravno bude glavna faca u društvu, je budem komšija "drž te se komšinice" i onda glumimo omiljene scene i padamo u nesvest od smeha 1 4
Patty Lee Posted September 9 Posted September 9 Moja lista je NARAVNO mnogo duža, ali apsolutno da. 3
Jimmy Kowalski Posted September 10 Posted September 10 Sjajan su tandem Martin & Martin. Martin spomenuo snimanje filmova u Jugoslaviji, pa ga Martin pitao koji su to filmovi jer ih nije gledao, pa mu ovaj odgovorio... uostalom gledajte da ne prepricavam sad sve... 2 3
makaronee Posted September 16 Posted September 16 covek bez koga bi kinematograf koji volimo izgledao drugacije, Raoul Coutard, rodjen na danasnji dan 1924. 1
pt 2.0 Posted September 20 Posted September 20 (edited) upravo sam, čitajući na IMDB biografiju rozane arketi (a sve nakon X-tog gledanja lingvini incidenta) saznala da je ova pesma posvećena njoj (bila je u vezi sa nekim iz benda). i u filmu ima 1 kjut detalj, kome nisam pridavala pažnju ranije u kontekstu RL odnosa. kad lucy the etherial (arketi) treba da izvede svoj escape trik u sesilovom i danteovom restoranu, kako bi otplatila montijev (dejvid bouvi) kockarski dug, ona se obraća okupljenim gostima rečima: "sigurno među vama ima onih koji bi voleli da pomodrim pod vodom i umrem". iman, koja sedi u publici, jedina diže ruku. Edited September 20 by pt 2.0 1
Jimmy Kowalski Posted September 20 Posted September 20 @pt 2.0 Mala dobronamerna ispravka. Prezime se cita Arket, ima francusko poreklo.. 1
Recommended Posts