September 4, 2024Sep 4 9 minutes ago, ToniAdams said: Našo bi nekog geja ako bi neko imao ista 4 favorita ko ja svakako bi mu dao da me jebe nezavisno od pola
September 4, 2024Sep 4 1 hour ago, ToniAdams said: Našo bi nekog geja istina, imam terminatora 2 u favoritima Edited September 4, 2024Sep 4 by Pokojni Ruxin
September 4, 2024Sep 4 stani u red nikodije me već muva na moderaciji a on je ćelav, ima bradu i sluša zajebanu muziku
September 7, 2024Sep 7 Daj, babo, glavu! monografija autorke Vladislave Vojinović o filmu Kako je propao rokenrol je u knjižarama. Izdavač Društvo ljubitelja pop kulture (ex Popboks). https://www.danas.rs/kultura/vladislava-vojnovic-autorka-monografije-daj-babo-glavu-o-filmu-kako-je-propao-rokenrol-izgledalo-kao-da-smo-konacno-dotakli-estetiku-velikog-sveta/ https://nova.rs/kultura/knjiga-o-jednom-od-najvoljenijih-filmova-kako-je-propao-rokenrol/
September 7, 2024Sep 7 dal se deca danas igraju filmova? mi smo se u ulici delili, ti ćeš biti bakoč, ti si đole haubica, barbara naravno bude glavna faca u društvu, je budem komšija "drž te se komšinice" i onda glumimo omiljene scene i padamo u nesvest od smeha
September 10, 2024Sep 10 Sjajan su tandem Martin & Martin. Martin spomenuo snimanje filmova u Jugoslaviji, pa ga Martin pitao koji su to filmovi jer ih nije gledao, pa mu ovaj odgovorio... uostalom gledajte da ne prepricavam sad sve...
September 16, 2024Sep 16 covek bez koga bi kinematograf koji volimo izgledao drugacije, Raoul Coutard, rodjen na danasnji dan 1924.
September 20, 2024Sep 20 upravo sam, čitajući na IMDB biografiju rozane arketi (a sve nakon X-tog gledanja lingvini incidenta) saznala da je ova pesma posvećena njoj (bila je u vezi sa nekim iz benda). i u filmu ima 1 kjut detalj, kome nisam pridavala pažnju ranije u kontekstu RL odnosa. kad lucy the etherial (arketi) treba da izvede svoj escape trik u sesilovom i danteovom restoranu, kako bi otplatila montijev (dejvid bouvi) kockarski dug, ona se obraća okupljenim gostima rečima: "sigurno među vama ima onih koji bi voleli da pomodrim pod vodom i umrem". iman, koja sedi u publici, jedina diže ruku. Edited September 20, 2024Sep 20 by pt 2.0
September 20, 2024Sep 20 @pt 2.0 Mala dobronamerna ispravka. Prezime se cita Arket, ima francusko poreklo..