October 31, 20186 yr Vadim ovo iz arhiviranog No Country for Old Men topika: Quote Indy Posted 28 feb 2008, 21:49:01 Dodjavola, moracu ponovo da ga gledam Pa, evo prilike... Uz živi soundtrack Tropical Fuck Stormeta! Tamo za jedno 3 nedelje... Cenim da TFS neće razočarati. A za NCfOM - pa bumo videli.
November 29, 20186 yr Zaista ništa ne znam o Tarantinovom privatnom životu i evo jutros sam pročitao da su njih dvoje vereni već neko vreme. Ova me fotografija (sa cvećem) na izvestan način provocira i verovatno ne umem da je povežem sa formiranom predstavom o Tarantinu. Na sličan način nisam uspeo da svarim fotografiju (tada) mladog Pogorelića, zvezde u usponu i njegove znatno starije partnerke.
November 29, 20186 yr 1 hour ago, Ras said: Zaista ništa ne znam o Tarantinovom privatnom životu i evo jutros sam pročitao da su njih dvoje vereni već neko vreme. Ova me fotografija (sa cvećem) na izvestan način provocira i verovatno ne umem da je povežem sa formiranom predstavom o Tarantinu. Na sličan način nisam uspeo da svarim fotografiju (tada) mladog Pogorelića, zvezde u usponu i njegove znatno starije partnerke. Mozda snimi sad neku romanticnu komediju.
November 29, 20186 yr Pa i nije bas mlada. 35 godina, to vec milfara uveliko Osim ako nisi mislio na to sto je mladja od njega 20 godina. Mada, to je Tatantino, on ce uvek imati 16 godina, tako da je ona u stvari matora za njega
December 9, 20186 yr John Wayne je postavio standard, u skoro svakom nejgovom filmu piletina je bar 30 godina mladja.
February 11, 20196 yr Bob Richardson accepting ASC lifetime achievement award after rousing laudatio by Quentin Tarantino