maheem Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) dobar je Leon (al je glup thumbup smiley na ovom forumu) Edited March 4, 2017 by maheem
Ravanelli Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) Leon i Paak su mi verovatno najveca otkrica prosle godine. Btw, Somborci hteli da dovedu Paaka na onaj njihov festival - ovaj trazio $60k pa se odustalo :D Jesi slusao Curtis Hardinga? Ne mogu da se odlucim da li je veoma dobar ili samo dobar. Lajv mi nije nesto. Edited March 4, 2017 by Ravanelli
maheem Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 jizz, malo mi je nerealno 60k. paak je odlican, verovatno si slusao NxWorries, super izdanje sa Knxwledgeom. Leon je vise poppy soul iz onog vremena kada je soul bio poppy al svejedno ga je lepo slusati. Nemam pojma o Hardingu, poslusao album, svideo mi se al nisam vise kopao o njemu. cudno mi je i da sam do tog albuma dosao preko nekih rokera a ne preko uobicajenih soul kanala. poslednji Lee Fileds mi nije nesto, Bradley je uzasan uzivo i uopste mi deluje vise kao neki projekat nego real deal. dacu sansu Hardingu kad se vrnem doma. upravo ti ide Craig Charlesov The Funk n Soul show na BBC6, trenutno je vise u dancefloor moodu nego u soulu. inace nije neki show al zna ponekad da bude zabavan. chekiraj Childish Gambina ako vec nisi
Ravanelli Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 Uh, da. Bradley je uzasan uzivo. Slusao sam ga onomad u Becu sa Sharon Jones, mislim da sam to vec pricao. Cak mi je i kao licnost bio dosta odbojan. Otprilike je ostavio utisak pohotnog starkelje, a onakav prvi album :(
maheem Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 chekiraj ovog coveka, nedavno je izaslo ovo izdanje: uglavnom ima best ofova i pre ovog izdanja- belog crnca Eddie Hintona si pretpostavljam izlizao
Skyhighatrist Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) Na kioske stigao Soul of a woman Edited November 20, 2017 by Skyhighatrist
Ras Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Ruth Brown - My Prayer (al. Black Is Brown And Brown Is Beautiful)
Recommended Posts