Jump to content
IGNORED

Heart's beatin' rhythm and my soul keeps a singin' the blues

korindjar

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
Posted (edited)

dobar je Leon (al je glup thumbup smiley na ovom forumu)

Edited by maheem
Posted (edited)

Leon i Paak su mi verovatno najveca otkrica prosle godine. Btw, Somborci hteli da dovedu Paaka na onaj njihov festival - ovaj trazio $60k pa se odustalo :D

Jesi slusao Curtis Hardinga? Ne mogu da se odlucim da li je veoma dobar ili samo dobar. Lajv mi nije nesto.

Edited by Ravanelli
Posted

jizz, malo mi je nerealno 60k. paak je odlican, verovatno si slusao NxWorries, super izdanje sa Knxwledgeom.

Leon je vise poppy soul iz onog vremena kada je soul bio poppy al svejedno ga je lepo slusati. Nemam pojma o Hardingu, poslusao album, svideo mi se al nisam vise kopao o njemu. cudno mi je i da sam do tog albuma dosao preko nekih rokera a ne preko uobicajenih soul kanala. poslednji Lee Fileds mi nije nesto, Bradley je uzasan uzivo i uopste mi deluje vise kao neki projekat nego real deal. dacu sansu Hardingu kad se vrnem doma.

upravo ti ide Craig Charlesov The Funk n Soul show na BBC6, trenutno je vise u dancefloor moodu nego u soulu. inace nije neki show al zna ponekad da bude zabavan.

chekiraj Childish Gambina ako vec nisi

Posted

Uh, da. Bradley je uzasan uzivo. Slusao sam ga onomad u Becu sa Sharon Jones, mislim da sam to vec pricao. Cak mi je i kao licnost bio dosta odbojan. Otprilike je ostavio utisak pohotnog starkelje, a onakav prvi album :(

Posted

chekiraj ovog coveka, nedavno je izaslo ovo izdanje:

10633541.jpg

uglavnom ima best ofova i pre ovog izdanja-

belog crnca Eddie Hintona si pretpostavljam izlizao

• 8 months later...
Posted (edited)

Na kioske stigao Soul of a woman

MI0004340047.jpg

Edited by Skyhighatrist
  • 1 month later...
Posted

Ruth Brown - My Prayer (al. Black Is Brown And Brown Is Beautiful)

• 1 year later...