Jump to content
IGNORED

Heart's beatin' rhythm and my soul keeps a singin' the blues

korindjar

Recommended Posts

Posted
ma ok bre..sad ćemo bađ da "raspravljamo" o buldožeru..zabole me-zabole te.Skupili se drugari da sviraju gitari..dobra energija, zezanje..koncerti, ribe..šta fali - ništa.iapk, ja sam, kad je muzika u pitanju, malo više da izvineš - picajzla, pa ne zameri ako nekad mudroserim na tu temu..i u tom smislu..samo da napomenem da sam ponosni vlasnik NI jedne ploče domačih bendova, eto dokle je to otišlo
A to nisi nis rekel za blues? I koji je najbolji zenski vokal, bez obzira na vrstu muzike? I sta se hvalises sa NI? Prvo bi opanak ovde, posle i jos ponesto, ali bluza zasigurno NE. Slusam te...
Posted

e, nisam baš razumeo šta pitaš u stvari..najbolji ženski vokal, (a ni muški) po mom mišljenju - ne postoji.Mogu da ti kažem koje ja preferiram isl, ali ne vidim šta će ti to značiti?

Posted
e, nisam baš razumeo šta pitaš u stvari..najbolji ženski vokal, (a ni muški) po mom mišljenju - ne postoji.Mogu da ti kažem koje ja preferiram isl, ali ne vidim šta će ti to značiti?
Naravno da pitam koje ti preferiras, jer kako tvoja, tako i moja komepetencija moze samo dotle i ici. Znacice mi jer si me zaintrigirao svojim prethodnim pisanjima i sada sam radoznala da vidim koga sam to iscitala, a i ne vidim sto ti je problem da mi to otkrijes, dakle najvokal zenski za Hyperlink-a je?
Posted

pfft..ajd recimo, za Fly me to the Moon mi je Sonji Kimmons.za Inside a Silent tear mi je Carmen Mc Rae..sve dakle zavisi za koju pesmu, koju emociju isl..ne mogu da spakujem sve u jedno, eto

Posted
pfft..ajd recimo, za Fly me to the Moon mi je Sonji Kimmons.za Inside a Silent tear mi je Carmen Mc Rae..sve dakle zavisi za koju pesmu, koju emociju isl..ne mogu da spakujem sve u jedno, eto
Sonju nisam slusala, a Carmen je zakon za Take Five. Meni je Fly jednako sa Julie London. Hvala, sada mogu da pretpostavim i kako slusas muziku i sto si postavio bas ona pitanja. Nisam te valjda iznervirala... :unsure:
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

nisam znao gde da metnem ovaj link pa resih da otvorim novi topitj :)soul-home.jpgLINK: http://www.thirteen.org/soul/Check out "SOUL! TV-Show 1968-1973" on SoulClap!This entertainment-variety-talk show was not only a vehicle to promote African-American artistry, community and culture, but also a platform for political expression and the fight for social justice. It showcased classic live musical performances from funk, soul, jazz, and world musicians, and had in-depth, extraordinary interviews.ovo sam tek sad otkrio i upravo cu da gledam Latin side of Soul :)enjoy it!

Edited by maheem
Posted
ovo sam tek sad otkrio i upravo cu da gledam Latin side of Soul :)
To to!Tito razvaljuje.
  • 2 years later...
Posted (edited)
nešto mi sumnjivo ovo tvoje kačenje ovog tubea sada jer su ga svi kačili na ovom forumu :) jesi li nešto kivan trenutno ili je to zarad oživljavanja teme?
slušam ga sad, pa da oživimo temuprošlo je dosta soula, ali ovde malo ko ostavi neštohttp://www.youtube.com/watch?v=GB8W1KbHzyc Edited by Ras
Posted

jebote kako izuva ova debela afro-amerikanka

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
Yours Truly rented a house out in Austin, TX on the outskirts of town. Lee came over at 10am sharp. I cooked him breakfast: fresh eggs, bacon, and avocado (we had fresh eggs from the chicken coop in the back), and then he just launched into “Faithful Man”. I thought the whole house was gonna cave in man. It was insane. I had goosebumps, not figurative, actual.

"> i koljegin i moj fav sa albuma:http://www.youtube.com/watch?v=UK9mFVMRRR0