Jump to content
IGNORED

NINova

mioba

Recommended Posts

Posted
Gde zive ovi ljudi koji pisu i biraju ovakve "knjige"? Vidojkovic je manje vise jedino (poznato) ime srpske knjizevnosti, ma kako nepismen bio.
Vidojković jedino što ne stiže da "piše", mora da jebe. Da izvineš. A što se tiče ovih ostalih, oni žive u normalnom svetu, za razliku od Vidojkovića, koji da ponovim, jebe.
Posted
Vidojković jedino što ne stiže da "piše", mora da jebe. Da izvineš. A što se tiče ovih ostalih, oni žive u normalnom svetu, za razliku od Vidojkovića, koji da ponovim, jebe.
Ma nek radi sta hoce, medjutim kod njega bar nema umisljenosti, fasciniranosti ispraznim "poetskim konstrukcijama", recima koje niko ne koristi, i uopste svime sto pije vodu u umu "pisca" jedino kad "pisac" sedi zatvoren u svojoj spavacoj sobi oko 40 godina .. jebiga nije svako Prust pa da to moze da radi.
Posted

@teacher ps. Prusta nisam citao, ali ne bi me iznenadilo da je u pitanju jos jedan serator

Posted
Ma nek radi sta hoce, medjutim kod njega bar nema umisljenosti, fasciniranosti ispraznim "poetskim konstrukcijama", recima koje niko ne koristi, i uopste svime sto pije vodu u umu "pisca" jedino kad "pisac" sedi zatvoren u svojoj spavacoj sobi oko 40 godina .. jebiga nije svako Prust pa da to moze da radi.
@teacher ps. Prusta nisam citao, ali ne bi me iznenadilo da je u pitanju jos jedan serator
Jasno je, daj bre nešto što razumemo, ne tamo neke Prustove i koješta...
Posted

Vidojkovic jebe bre! I to jebe na jedan jebeni nacin. Send from my cigla

Posted
nisi ti majstore ništa čitao još od Mačka u čizmama
Posted
e fala. prilicno zanimljivo. Tisma pise ko da nastavlja razmisljanja sa kafanskih salveta.
xexexe, mislim da roman i "radi" na principu navijanja da pisac izdrzi i dovede tekst do samog kraja :-) mada, oni koji su je citali i izdrzali, kazu da vredi. a sam tisma je jedna koloritna licnost, neki bi rekli i - pomalo shiz :-) u vezi sa njim kolala je urbana legenda da je "kao" pretukao jerotica kod kojeg je isao na terapiju. bio je to bukvalan obracun sa ocinskom figorom :-)
Posted (edited)
xexexe, mislim da roman i "radi" na principu navijanja da pisac izdrzi i dovede tekst do samog kraja :-) mada, oni koji su je citali i izdrzali, kazu da vredi. a sam tisma je jedna koloritna licnost, neki bi rekli i - pomalo shiz :-) u vezi sa njim kolala je urbana legenda da je "kao" pretukao jerotica kod kojeg je isao na terapiju. bio je to bukvalan obracun sa ocinskom figorom :-)
pa samo ja znam dvoje koji su posle terapije kod Jerotica napisali knjigu. e sad, da li su ga i oni 'kao' tukli, nemam pojma. Edited by Lancia
Posted
Meni deluje nemoguće i pomisao da Tišma pokušava da se fizički obračuna (čak i) sa Jerotićem...
Posted

Vladeta bi ga odrao kec na kec

Posted
nisi ti majstore ništa čitao još od Mačka u čizmama
Macak u cizmama je inace odlican, hvala na podsecanju. Predlazem ti da ga pogledas ponovo, ali iz nove perspektive.
Posted
Vladeta bi ga odrao kec na kec
+125917_yoda%255B1%255D.jpg = vladeta_jerotic.jpg
Posted
u vezi sa njim kolala je urbana legenda da je "kao" pretukao jerotica kod kojeg je isao na terapiju. bio je to bukvalan obracun sa ocinskom figorom :-)
da li si sigurna da je u pitanju Slobodan, a ne Aleksandar Tišma.mislim, Deda, odnosno Tile (Slobodan) nikako ne ide u istu rečenicu sa Jerotićem, terapijom i tučom.
Posted
da li si sigurna da je u pitanju Slobodan, a ne Aleksandar Tišma.mislim, Deda, odnosno Tile (Slobodan) nikako ne ide u istu rečenicu sa Jerotićem, terapijom i tučom.
kao sto rekoh, u pitanju je urnbana legenda i kao takva, jelte, neproverene tacnosti. dakle, nisam rekla da se to zbilo, vec da se o tome pripovedalo ;-) mada, moglo bi biti tacno - slobodan je studirao izmedju ostalog i u beogradu /sa jednim nasim sugradjaninom, kod kojeg sam kasnije i sretala tismu i od kojeg je do mene predanje i stiglo btw./ vremenski nije nemoguce, studirao je u vreme kada je i jerotic radio psihoanaliticke ili kakve vec terapije u bg, a tisma lici na nekog koga je u mladosti i tako nesto moglo da zanima. a tuca deluje vec malo naucnofantasticno, al jbg, legenda i ne bi bila zanimljiva da nema neki cudan i neocekivan obrt :-)