teacher Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gde zive ovi ljudi koji pisu i biraju ovakve "knjige"? Vidojkovic je manje vise jedino (poznato) ime srpske knjizevnosti, ma kako nepismen bio.Vidojković jedino što ne stiže da "piše", mora da jebe. Da izvineš. A što se tiče ovih ostalih, oni žive u normalnom svetu, za razliku od Vidojkovića, koji da ponovim, jebe.
odmor Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Vidojković jedino što ne stiže da "piše", mora da jebe. Da izvineš. A što se tiče ovih ostalih, oni žive u normalnom svetu, za razliku od Vidojkovića, koji da ponovim, jebe.Ma nek radi sta hoce, medjutim kod njega bar nema umisljenosti, fasciniranosti ispraznim "poetskim konstrukcijama", recima koje niko ne koristi, i uopste svime sto pije vodu u umu "pisca" jedino kad "pisac" sedi zatvoren u svojoj spavacoj sobi oko 40 godina .. jebiga nije svako Prust pa da to moze da radi.
odmor Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 @teacher ps. Prusta nisam citao, ali ne bi me iznenadilo da je u pitanju jos jedan serator
teacher Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ma nek radi sta hoce, medjutim kod njega bar nema umisljenosti, fasciniranosti ispraznim "poetskim konstrukcijama", recima koje niko ne koristi, i uopste svime sto pije vodu u umu "pisca" jedino kad "pisac" sedi zatvoren u svojoj spavacoj sobi oko 40 godina .. jebiga nije svako Prust pa da to moze da radi. @teacher ps. Prusta nisam citao, ali ne bi me iznenadilo da je u pitanju jos jedan seratorJasno je, daj bre nešto što razumemo, ne tamo neke Prustove i koješta...
Moća Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Vidojkovic jebe bre! I to jebe na jedan jebeni nacin. Send from my cigla
banatjanin Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 @teacher ps. Prusta nisam citao, ali ne bi me iznenadilo da je u pitanju jos jedan seratornisi ti majstore ništa čitao još od Mačka u čizmama
Lancia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Odlomak iz Bernardijeve sobee fala. prilicno zanimljivo. Tisma pise ko da nastavlja razmisljanja sa kafanskih salveta.
nezvanova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 e fala. prilicno zanimljivo. Tisma pise ko da nastavlja razmisljanja sa kafanskih salveta.xexexe, mislim da roman i "radi" na principu navijanja da pisac izdrzi i dovede tekst do samog kraja :-) mada, oni koji su je citali i izdrzali, kazu da vredi. a sam tisma je jedna koloritna licnost, neki bi rekli i - pomalo shiz :-) u vezi sa njim kolala je urbana legenda da je "kao" pretukao jerotica kod kojeg je isao na terapiju. bio je to bukvalan obracun sa ocinskom figorom :-)
Lancia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) xexexe, mislim da roman i "radi" na principu navijanja da pisac izdrzi i dovede tekst do samog kraja :-) mada, oni koji su je citali i izdrzali, kazu da vredi. a sam tisma je jedna koloritna licnost, neki bi rekli i - pomalo shiz :-) u vezi sa njim kolala je urbana legenda da je "kao" pretukao jerotica kod kojeg je isao na terapiju. bio je to bukvalan obracun sa ocinskom figorom :-)pa samo ja znam dvoje koji su posle terapije kod Jerotica napisali knjigu. e sad, da li su ga i oni 'kao' tukli, nemam pojma. Edited January 17, 2012 by Lancia
teacher Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 xexexe, mislim da roman i "radi" na principu navijanja da pisac izdrzi i dovede tekst do samog kraja :-) mada, oni koji su je citali i izdrzali, kazu da vredi. a sam tisma je jedna koloritna licnost, neki bi rekli i - pomalo shiz :-) u vezi sa njim kolala je urbana legenda da je "kao" pretukao jerotica kod kojeg je isao na terapiju. bio je to bukvalan obracun sa ocinskom figorom :-)Meni deluje nemoguće i pomisao da Tišma pokušava da se fizički obračuna (čak i) sa Jerotićem...
odmor Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 nisi ti majstore ništa čitao još od Mačka u čizmamaMacak u cizmama je inace odlican, hvala na podsecanju. Predlazem ti da ga pogledas ponovo, ali iz nove perspektive.
banatjanin Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 u vezi sa njim kolala je urbana legenda da je "kao" pretukao jerotica kod kojeg je isao na terapiju. bio je to bukvalan obracun sa ocinskom figorom :-)da li si sigurna da je u pitanju Slobodan, a ne Aleksandar Tišma.mislim, Deda, odnosno Tile (Slobodan) nikako ne ide u istu rečenicu sa Jerotićem, terapijom i tučom.
nezvanova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 da li si sigurna da je u pitanju Slobodan, a ne Aleksandar Tišma.mislim, Deda, odnosno Tile (Slobodan) nikako ne ide u istu rečenicu sa Jerotićem, terapijom i tučom.kao sto rekoh, u pitanju je urnbana legenda i kao takva, jelte, neproverene tacnosti. dakle, nisam rekla da se to zbilo, vec da se o tome pripovedalo ;-) mada, moglo bi biti tacno - slobodan je studirao izmedju ostalog i u beogradu /sa jednim nasim sugradjaninom, kod kojeg sam kasnije i sretala tismu i od kojeg je do mene predanje i stiglo btw./ vremenski nije nemoguce, studirao je u vreme kada je i jerotic radio psihoanaliticke ili kakve vec terapije u bg, a tisma lici na nekog koga je u mladosti i tako nesto moglo da zanima. a tuca deluje vec malo naucnofantasticno, al jbg, legenda i ne bi bila zanimljiva da nema neki cudan i neocekivan obrt :-)
Recommended Posts