Jump to content
IGNORED

NINova

mioba

Recommended Posts

Posted (edited)
Jedino sto je mozda malo i moglo da podigne tu nagradu iz gliba u koji su je zakopali jeste prosirivanje konkurencije na te "druge srodne jezike" (tj. vracanje na ex-yu prostor)! Ovo ce je samo gurnuti jos dublje, gde joj je, ovakavoj kakva je sad, i mesto. Edited by Sludge Factory
Posted

kad forumaše mrzi da pišu romane <_<

Posted

Ми ни не обраћамо пажњу, а ко зна шта се у Нижњем Епепеју испонадогађало у међувремену. Жив ли је Васудејич? Је ли се Емпечетрдесетевљевљев вратио из Сибира?

Posted

jedu govna i sanjare...danas najduhovitiji ljudi rade s pola mozga za reklamne agencije i njihove oglasnike.

Posted
...Stoga će ubuduće kritiku proze u NIN-u redovno pisati upravo članovi žirija...
Ovo mi je milo zbog VGP koja prilično neredovno objavljuje.
...za Ninovu nagradu mogu konkurisati samo romani objavljeni na srpskom jeziku, koji su kao takvi zavedeni u međunarodnom onlajn bibliografskom servisu COBISS, bez obzira na mesto izdavanja...
Zbog ovoga mi se diže kosa na glavi. Znači, svaki jebeni papirnati proizvod iz bilo kog dela sveta može ući u konkurenciju samo da je napisan na srpskom jeziku? A Jerga, na primer, ili Olja SI ne mogu iako bi im, možda, neko izdanje doživelo premijeru u Srbiji (kao što već i jeste)? Super.Zar je tako teško pogledati preko plota i videti kriterijum za dodelu nagrade "Jutarnjeg lista"? Prvo izdanje (prozne) knjige objavljene u Hrvatskoj (mada bih ja i ovo promenio, jer se zbog nekoliko dana/meseci, može desiti da neka knjiga ne uđe u izbor), a da nije prevod.
Posted
kad forumaše mrzi da pišu romane <_<
Zli Gli ne postize, prebukirao adzendu.
  • 6 months later...
Posted
:Hail: konacno neka lepa vest. alal vera majstore.
Posted (edited)
Tišma mantra u uglu...
http://www.youtube.com/watch?v=CU8lnGwLG2s&feature=relatedExit 2004tog dana su ga bukvalno kidnapovali iz stana, jer do zadnjeg nije hteo da dođe i peva.ja u vojsci na Trandžamentu, u kasarni, 200m iza bine, znam da je koncert, čujem ga, i oću da poludim, a ne mogu da pobegnem preko ograde, jer je straža za vreme festivala bila udesetostručena. Edited by banatjanin
Posted
ja u vojsci na Trandžamentu, u kasarni, 200m iza bine, znam da je koncert, čujem ga, i oću da poludim, a ne mogu da pobegnem preko ograde, jer je straža za vreme festivala bila udesetostručena.
jebote, kakav užas. :( :( :(a mislio sam da je meni najgore jer nisam imao nikog da bejbisituje klinke kada je david byrne razvalio u bg.
Posted

Gde zive ovi ljudi koji pisu i biraju ovakve "knjige"? Vidojkovic je manje vise jedino (poznato) ime srpske knjizevnosti, ma kako nepismen bio.