Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
Kad je finale? Nije valjda u nedelju, tad putujem u Rvacku :isuse:
valjda subota,...pa od nedelje da častiš! :D
Posted
subota u 3 popodne
Posted (edited)

Valjda ce se smiriti do nedelje kad ih oderemo

Edited by Milogled Bluff
Posted
Kakva ludacka utakmica, ja ne znam kad ce nas Madjari dobiti ako nisu danas
Na Olimpijadi, kao i obicno.
Posted
pa nema veze, gledaces tamo u nekom kafitju
Posted

Morao sam da se logiram za ovo. Carevi!!!! :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Posted

Čitajući PBP, samo sam dobio dokaz što izbegavam da gledam vaterpolo, ja tu jednostavno ODLEPIM.Bravo momci :)

Posted

Kakav su gol Hrvati primili u poslednjim sekundama treće četvrtine. :isuse: Italija vodi 8-4.

Posted

bobami, italijani objasnili hrvatima do sad. tesko da ce stici -4 u zadnjoj cetvrtini. steta, jer bi bilo spektakularnije finale srbija-hrvatska, ali bice lakse [valjda] protiv italijana nego protiv hrvata

Posted

Ako sudije dozvole ovakvu tucu talijanima, bice tvrd orah i nama

Posted (edited)

Mislim da je ovo gotovo. Tesko da ce se u istom desiti da se protivnik vrati sa -4. :fantom: Bice lakse sa Italijanima u finalu.

Edited by bags
Posted

Gle ima i tema vaterpolo. Mislim, videle žabe da se konji potkivaju pa i dve dežele bez mora - Srbija i Ugarska - krenule da se brčkaju. Ali nema veze. U kafiću Arara odgledao sam produžetak, a nisam ni znao da je produžetak, ušao sam kod 14:13 za nas, ekipa sve matorac do matroca i barwomanka koju umalo šlag nije strefio od uzbuđenja kada se sve završilo. U kafeu su i pas i mačka (papagaj je samo na logou) i oni su takođe navijali. Umesto tona - en znam ko je bio komentator - slušao se album Ejmi Vajnhaus. Točeni staropramen, 57 s filterom, karirani stolnjaci, Ejmi, ludi vaterpolo. Sunce upeklo.