Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

A jel moguce ovo... mislio sam da su se raspali kad ono... nevjerovatno! :Hail:srbija1ib6vw5sg9kd3.gif

Posted (edited)

kako su se usrali madjari neprocenjivo :Hail: :Hail: :Hail:

Edited by bergasa19
Posted

kakvi smo kraljevi u ovoj igri :pera:

Posted

To se zove karakter. Svaka čast. :)

Posted

Luda utakmica, luda!Svaka cast momcima :Hail: Kakvu je Udovicic dao kosku sudiji :lol:

Posted

Kakva ludacka utakmica, ja ne znam kad ce nas Madjari dobiti ako nisu danas :DIzgleda da je opet vreme za grupnu terapiju :DBravo momci :0.6:

Posted

Stvarno nisu normalni momci, u nekim momentima je delovalo kao da Mađari igraju utakmicu života, i opet smo uspeli da se vratimo i dobijemo.Svaka čast ljudine!!!

Posted

...i onda kazu da nismo mediteranska zemlja <_<

Posted

Samo najveći dobijaju i kada ide loše... Bravo momci, BRAVOOOOO!!

Posted

poslednji sastanak madjara pred utakmicu. trener uzima rec i kaze: posto znamo da su srbi bolji i da nas jebu kako hoce vi cim doplivate sutirajte na gol pa ako nas ukenja mozda i dobijemo :lol:

Posted

Ungri su se usrali ko bulje. Sad na grupnu terapiju, il kod baba Milunke da im gasi stravu od nas....a mi da da se spremamo za Večiti Derbi! :s_c: PS obožavam da gledam naše /izuzev fuzbalera/ samo zbog ove posrane osobine da celu utakmicu kenjamo i gubimo i onda na kraju krenemo da cepamo. Kako samo to deluje ogavno na protivnika!

Posted

nisam mogao da gledam produzetke, ali :Hail:ko dobije jednu vrhunsku reprezentaciju posle minusa od 4 gola zasluzuje naklon do poda. fenomenalno. nadam se da ce biti protiv hrvata finale, da gledamo josh jednu spektakularnu utakmicu :)

Posted (edited)

Kad je finale? Nije valjda u nedelju, tad putujem u Rvacku :isuse:

Edited by Milogled Bluff