gervasius twinkleminkleson Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) aje pomozite mi, da li ima neki stream za vaterpolo?hteo bih da gledam nase i Madjare al' sam jako daleko...fala svima ovdje ce sigurno biti prenosa i srbije, a i drugog polufinalaa mislim i da sajt RTCG ima stream, gdje ce biti oba polufinalashefe zar porobicu nije malo isteklo vreme? moze li perovic iz kotora da se privati posla saveznog kapitena? nazalost, pero ce vjerovatno ostati do londona. tek kad uspije da napravi da ovakva generacija ne udje nijednom u polufinale velikih takmicenja [ako izuzmemo veoma vaznu svjetsku ligu] od 2008. godine, ce mozda da napusti reprezentaciju. on inace nije samo selektor, on je ujedno i jedan od prvih ljudi saveza. jedini spas moze da bude ako ode u pro recco b. inace, perovic je postao trener camoglija [jedna od reccovih filijala, tamo ce igrati nikic sledece sezone, kao i ivan sukno, a mozda i sandro] Edited July 28, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Djuro Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 bice. kad bude utakmica, postavicu link[ove]fala ti, ko bratu
MiddleClass Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Losa Srbija u napadu, jes da Madjari igraju fino odbranu, ali ovo je totalno bezidejno... dobar rezultat kako je moglo biti...
gervasius twinkleminkleson Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) i ovdje ima kojot, mada je meni bolji onaj sto sam gore ostavio, ovaj mi nesto kocimadjari su u napadu najbolji na svijetu, tu nema sumnje, ali odbrana im je slaba [prije svega odbrana na 2m, a i golman im je realno krsh], srbija bi to morala da iskoristi. pijetlovic bi morao da odigra odlicnu utakmicu Edited July 28, 2011 by gervasius twinkleminkleson
bags Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) Stisli madjari dobro u odbrani...Edit: A i u napadu. Edited July 28, 2011 by bags
Feindouno Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Soro :isuse:Ni Juzna Afrika i Brazil ne primaju ovoliko golova, horor jebeni.
MiddleClass Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 7-5 ova cetvrtina ukupno 9-6 za Madjare.Mogla se Srbija 2 puta jos vise rezultatski pribliziti, ali Mitrovic koji je htjeo da upliva u gol i gubljenje lopte sa igracem vise ... jbg.
gervasius twinkleminkleson Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 rezultat druge cetvrtine 7:5 :Hail:kod srbije 6 razlicitih strijelaca, kod madjara 8
ivy Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 misim da bi ja ovo bolje odigrala..ok,jes da su ih stisli Madjari ali i naši se povukli,rupetine u odbrani,napadaju kao babe..c,c,c...
Svarog Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) daš 6 komada i gubiš na poluvremenu je l ono korektno presečena kontra ili smo oštećeni za četverac (igrača više) ? Edited July 28, 2011 by Svarog
tsva Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 (edited) Primili smo 4 ista gola sa desne strane u golmanov ugao na brzinu. 3 puta smo prodali igraca vise na isti nacin. Uz to Madjare nevidjeno sere u njihovom stilu.Dve razlicite filozofije kod igraca vise. Madjarska gde se uzima prvi dobar sut i nasa gde se obavezno pimpla 15 sekundi i ako ne mozemo usetati u gol onda prodamo loptu. Edited July 28, 2011 by tsva
Recommended Posts