Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Mislim na nacin na koji se resavaju situacije... pola tih golova su bili u poslednoj sekundi i kada vise nije bilo nijedne opcije.
jeste, cak 2 puta i zapravo nije bio vise igrac vise [golovi dati kad se vec igrac vracao, ali to je prakticno i dalje igrac vise]. sreca je za srbiju pa hrvati igraju slabo igraca manje, previse paze filipovica pa ostaje praznina na 2m..

Edited by gervasius twinkleminkleson

8-8 pet minuta do kraja

treci gol Gocica 8-8

Edited by Далибор М.

auu kontra-faul... ajde bre jbt

koji je to sport jeote :isuse:

auu kontra-faul... ajde bre jbt
nije se vidjelo na tv, ali ako je tacno ovo sto je roje rekao na hrtu [da se udovicic nogama odgurnuo od dobuda kad je krenuo u kontru] onda je to cist kontrafaul.edit: mada mi se cini da je sudjenje generalno prilicno lose nocas. ne bih rekao da je bilo ko pokraden, ali bilo je dosta gresaka [udovicicu oprosten peterac u prvoj cetvrtini, buricu priznat gol sa 2m, a u identicnoj situaciji 2 minuta prije toga nije priznat]

9-9 !!! :Hail:

Edited by Далибор М.

9-9, 2:15 do kraja

nije se vidjelo na tv, ali ako je tacno ovo sto je roje rekao na hrtu [da se udovicic nogama odgurnuo od dobuda kad je krenuo u kontru] onda je to cist kontrafaul.edit: mada mi se cini da je sudjenje generalno prilicno lose nocas. ne bih rekao da je bilo ko pokraden, ali bilo je dosta gresaka [udovicicu oprosten peterac u prvoj cetvrtini, buricu priznat gol sa 2m, a u identicnoj situaciji 2 minuta prije toga nije priznat]
ja pizdim što smo ga napravili, ne što je suđen. a inače nisam ni video.

uf, kad bi sad pao gol..edit: nista, ali opet ce srbija imati zadnji napadauf, nisam siguran da je ovo za iskljucenje

e do kurca

šta propustismo :isuse: to bi bilo to

sta bi?

Sta bi?

nisu dali sa igracem vise, ali njihov zadnji napadpeterac za hrvatsku na 5 sekundi do kraja :isuse: