MocaVukotic Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jbt šta radi ovaj golman?smrdi na poraz.
Goranz Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ne moze uvek ni da se pobedjuje... Filipovic i Prlainovic su non-existent na ovom prvenstvu, da nema Udovicica ne bismo stigli ni do borbe za medalje. Golman je tek posebna prica, danas kao i protiv Madjara, svaki sut je gol.
tkd7334 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ako nije problem, javljajte i vreme sa rezultatom, pratim sa telefona jbg. Hvala.
Goranz Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Igrac vise nam je fascinantan, kao i uvek... ubiju se da dodju do iskljucenja i onda totalna improvizacija, "dalje od mene sa tom loptom" i sl.
gervasius twinkleminkleson Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 (edited) hrvatska slaba u odbrani sa igracem manje, srbija kad su ravnopravni. soro i inace po meni nije medju najboljim golmanima [mislim da pjetlovic nije nista slabiji, naprotiv]. on dosta zavisi od odbrane koja se igra, a koju srbija i partizan igraju prakticno najbolje na svijetu. kad je ta odbrana slabija, kao danas, soro je u problemima. Igrac vise nam je fascinantan, kao i uvek.5/6, sta bi vise? :) Edited September 9, 2010 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a jebote, u svakoj cetvrtini primis gol u zadnjem napadu..
Goranz Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 5/6, sta bi vise? Mislim na nacin na koji se resavaju situacije... pola tih golova su bili u poslednoj sekundi i kada vise nije bilo nijedne opcije.
Recommended Posts