Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

jbt šta radi ovaj golman?smrdi na poraz.

• Replies 4.7k
  • Views 333.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Ne moze uvek ni da se pobedjuje... Filipovic i Prlainovic su non-existent na ovom prvenstvu, da nema Udovicica ne bismo stigli ni do borbe za medalje. Golman je tek posebna prica, danas kao i protiv Madjara, svaki sut je gol.

Koji je rezultat?

gubimo 7-5

5-7

6-7

Ako nije problem, javljajte i vreme sa rezultatom, pratim sa telefona jbg. Hvala.

Igrac vise nam je fascinantan, kao i uvek... ubiju se da dodju do iskljucenja i onda totalna improvizacija, "dalje od mene sa tom loptom" i sl.

hrvatska slaba u odbrani sa igracem manje, srbija kad su ravnopravni. soro i inace po meni nije medju najboljim golmanima [mislim da pjetlovic nije nista slabiji, naprotiv]. on dosta zavisi od odbrane koja se igra, a koju srbija i partizan igraju prakticno najbolje na svijetu. kad je ta odbrana slabija, kao danas, soro je u problemima.

Igrac vise nam je fascinantan, kao i uvek.
5/6, sta bi vise? :)

Edited by gervasius twinkleminkleson

2 retarda na areni ne mogu da ubodu 1 ime :Hail:

7-7 minut do kraja q3

filipovic 7-7

Buric 7-8 :(

a jebote, u svakoj cetvrtini primis gol u zadnjem napadu..

5/6, sta bi vise? smile.gif
Mislim na nacin na koji se resavaju situacije... pola tih golova su bili u poslednoj sekundi i kada vise nije bilo nijedne opcije.