kokota Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja ne znam da li se mozda neko od starijih forumasa seca, ali da li smo mi ikada igrali utakmicu a da nije on sudio? btw, vodimo 2 razlike, minut i po pre kraja. :)
Nesh Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 (edited) Uf...Ipak pobeda 6:5 :) Edited September 7, 2010 by Nesh
Goranz Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Djurkovic prsao skroz... izjavio da je Crna Gora zasluzeno izgubila.
gervasius twinkleminkleson Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 cestitke.uzasne obje ekipe, manje losh pobjedio, a najgori igrac srbije na ovom EP presudio. mi nekih 15 gresaka, ne znam kad sam tako nesto vidjeo. ne zna se ko je gori sa igracem vise. na kraju je presudilo to sto mi imamo danilovica da sutira kljucne suteve :isuse:srbija je prosto bolji tim trenutno. simple as that. nije da ste bash osteceni sudjenjem [osim mozda onog ponistenog gola, nisam siguran da li je mozda lopta presla liniju]. bilo je mozda puno kontrafaulova, ali su vam opet, kao i u nisu, tolerisali [pogotovo udovicicu] svasta na 2m. sto ne znaci da mislim da je cg ostecena, jer nije.
Timothy Leary Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 najgori igrac srbije na ovom EP presudio. Na koga mislis?
gervasius twinkleminkleson Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 prlainovic.dobro, mozda je malo prestrogo, ali definitivno igra neuporedivo loshije nego chitave sezone
Takeshi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja ne znam da li se mozda neko od starijih forumasa seca, ali da li smo mi ikada igrali utakmicu a da nije on sudio? Covek sudi na apsolutno svim velikim takmicenjima u poslednjih 10-ak godina, tako da je neizbezan, barem u nekoj fazi... ali je neobicno jer je jedini kome sudijska karijera toliko traje.I jos jednom da se poserem po uticaju sudija u vaterpolu, jebes sport u kome se 80% akcija posle 10 sekundi zavrsava sa kontra-faulom ili iskljucenjem. Koje naravno jedino sudija i igraci pored bazena mogu malo bolje da vide.
Alphons Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dobra utakmica, mi smo odličnu odbranu odigrali. Vanja Udovičić - .
sekretar Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ovu utakmicu je Srbija dobila cisto na bolju fizicku pripremljenost, vec posle sredine 3/4 bilo je ocigledno da Crna Gora tesko moze da isprati tempo Srbije, usled toga i toliki broj gresaka MNE, nedostatak koncentracije prozurokovan umorom, sto pokazuje i onaj bzvz sut Danilovica iz neizgradjene situacije niti orijentacije o vremenu do kraja.Inace, slazem se da sudijski kriterijum je isao na ruku Srbiji, ali nema sanse da se takav kriterijum ponovi u 1/2 finalu, protiv domacina, Slazem se sa momkom sa dugim nickom, Srbija je trenutno bolja, i meni nije bila tako losa utakmica, uzivao sam u odbranama i jednih i drugih
Eraserhead Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Slavlje u Herceg Novom. Nisu normalni.I ovde bi terazije slavilo da je CG pobedila.
aram Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 I ovde bi terazije slavilo da je CG pobedila. ma sigurno. ispravi bar gramatiku, dovoljno je smesno i ovako.
Recommended Posts