Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted (edited)

u vecem dijelu ove sezone, partizan bez sumnje. da je bio partizan umjesto primorca u cetvrtfinalu evrolige protiv jadrana, sigurno bi dobio dva puta po deset razlike. ali jadran je sad u daleko boljoj formi. bilo bi gusto, sigurno, ali u idealnom slucaju, kad su obje ekipe na svom vrhuncu, rekao bih ipak jadran. tj, mislim da je jadran kad je u vrhunskoj formi najblizi reccu, od svih ekipa u evropi.kad smo vec kod recca, sledece godine dovode zlokovica i perronea sigurno, a vrlo vjerovatno i sukna i prlainovica. sto znaci da ce imati bukvalno jedan tim za domace prvenstvo, jedan za euroligu. uzas.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

:(legenda, tvorac modernog vaterpola u srbiji, velikog partizana. ako se ne varam, kad je on dosao kao igrac/trener u partizan, bili su u drugoj ligi, on je od partizana napravio veliki klub, evropskog prvaka.RIP

Posted
:(legenda, tvorac modernog vaterpola u srbiji, velikog partizana. ako se ne varam, kad je on dosao kao igrac/trener u partizan, bili su u drugoj ligi, on je od partizana napravio veliki klub, evropskog prvaka.RIP
RIP
  • 1 month later...
Posted

Slobodno su mogli da daju neki prenos veceras angry.gif

Posted (edited)
Slobodno su mogli da daju neki prenos veceras angry.gif
imas prenos na areni3:2 za hrvate trenutnoedit: 4:2 Edited by morgana
Posted

fakin Arena angry.gif Nije mi palo na pamet ni da potrazim potok kad sam vidio da RTS ne prenosi.Evo ga na balkansport.info

Posted

ovaj sport pod hitno preimenovati u kontrfaul

Posted

Hrvati ne promasuju, imaju jedno 80% realizaciju igraca vise. Soro nije popnuo loptu.

Posted

Ova dva bolida na areni se primila kao da se igra finale olimpijskih igara. Uz to su do zla boga neobjektivni, a ni o vaterpolu ne znaju mnogo.

Posted

12:10 za nase, 6,5 min. do kraja.