gervasius twinkleminkleson Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jbt, partizan potpuno stao. moram nesto stidljivo da priznam maaalo navijam za partizan. tj, bolje reci protiv pro recca. sta se to desava sa mnom? :( za pohvalu je partizanova golmanska kapica, crveno bijela. zato soro tako dobro brani :D
Feindouno Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) Imam osjecaj da sudije u ovom vaterpolu navlace da bude produzetak u svakoj utakmici koju gledam. Edited May 14, 2010 by Feindouno
MocaVukotic Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ono je bio čist gol, mada me čudi da je priznat. svejedno, skroz smo stali, ne nadam se ničemu.
Feindouno Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Metar u golu, nisu mogli ovo da ne priznaju. Golman igrao X
gervasius twinkleminkleson Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 sudjenje je 'nako. mislim da generalno nije bilo nekog sistematskog lopovluka, ali 2 puta je partizan direktno ostecen - onaj nepriznat gol, i nesudjenje iskljucenja na centru u napadu prije cetvrtog gola recca.
Geo Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) Koja malercina ovaj komentator ... Jebo ga Filipovic i "dovoljno mu tri gola"... Edited May 14, 2010 by Geograf
gervasius twinkleminkleson Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) 7:6 za recco, cetvrti filipovicev, u prvom minutu produzetka kakvo uopste moze biti objasnjanje za nepriznati? pa jedino da je nesto sudjeno nekome bez lopte, jer vujasinovic [ako se ne varam on je sutnuo] nije nista neregularno uradio. ukratko, nemam pojma :)partizan ce izgubiti ovo najvise zbog tog nepriznatog gola, ali sto se tiche igre - partizan nema lijevo krilo. a u odbrani je vecinu golova primio sa te pozicije. recco je odvratanedit: 8:7 sad Edited May 14, 2010 by gervasius twinkleminkleson
gervasius twinkleminkleson Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 da se dopunim, partizan nema krilo i nema nikoga u napadu osim vujasinovica. prlainovic ne postoji danas.
Feindouno Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Bio je hendikep -1 na Recco.Kako gdje... kvote su po netu bile od 1.7 do 2.10 na Recco. Partizan od nekih 2.1 do 2.4
Recommended Posts