Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Cenim da nam sledi pad bas kao i u kosarci...na zalost... :(

• 4 weeks later...
  • Replies 4.7k
  • Views 333.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Evroliga:GRUPA A:PRO RECCOSTURMJUGSPARTAKGRUPA B:MLADOSTBARSELONETAJADRAN CKBBUDVANSKA RIVIJERAGRUPA C:OLIMPIJAKOSPRIMORACSIBENIKBRESCIAGRUPA D:VASASPARTIZANMARSEILLEEGERocekujem da prodju: recco, jug, jadran, mladost, primorac, sibenik/olympiacos(nemam pojma kakvi su grci ove sezone), te partizan i vasas (ubjedljivo najlaksa grupa)

• 4 months later...

Primorac-Jadran 12:12U Novi cemo dobiti i odosmo na F4...

• 2 weeks later...

ždrijeb SP-aA - Mađ, Njem, Kan, J.AfrB - Hrv, CG, Kin, BraC - Srb, špa, Aus, KazD - SAD, Ita, Mak, RumPrvi idu u QF, drugi i treći razigravaju. Nego, tko se sve povukao iz vaše ekipe?

dobar zrijeb i za srbiju i cg i hrvatsku. za cg je dobro sto je izbjegla australiju, oni su nam vrlo nezgodni. svejedno, sve 3 reprezentacije idu dalje i vjerovatno do polufinala bez vecih problema, iako se srbiji dosta igracha povuklo [sefik, vujasinovic, sapic, savic valjda... prakticno svi iz te starije generacije].inace, jadran sinoc dobio primorca, opet bila odlicna tekma. titula je sad na dohvat ruke

Za Srbiju najbolji zrijeb, u 1/4 finalu ne mogu na CG, CRO, HUN...

premushu istiche ugovor u jadranu i vjerovatno ce da ode. zamjena - zlokovic cool.gif

Zlokovic :Hail:Nego, jel Jadran srBski a Primorac dukljanski klub, ili sam ja nesto pogresno skapirao... :unsure:

s obzirom da upravu jadrana cine sve dps-ovac do dps-ovca, ne bih rekla da je srpski, a ima i previse inostranih igraca za takav status :Dako bismo analizirali i politicku pripadnost navijaca, slika bi mogla biti drugacijaprimorac je uzivao naklonost vladajuce garniture (na drzavnom i gradskom nivou), a pukao je onog momenta kad je glavni finansijer, stanoviti mandic iz kotora, ostao bez para

Zlokovic :Hail: Nego, jel Jadran srBski a Primorac dukljanski klub, ili sam ja nesto pogresno skapirao... :unsure:
Stoji ta podjela... mada ona nije uopste izrazena. Svi klubovi imaju dps uprave...Navijaci Jadrana nose srbske zastave i sl. Jedina srpska zastava koja se zavijorila u Kranju na EP je bila ona na kojoj je pisalo Jadran.I to neko rivalstvo potenciraju Kotorani - valjda misle da su veliki klub ako imaju rivala."Oj Kotore, oj Kotore, Novog da ti nije - postao bi, postao bi, srce Dalmacije." :s_c: Jadran pobjedio Budvu u gostima. Titula je 99% obezbjedjena... :)

Jos uvjek nije. Ali ce dati dragi bog da bude od Draca do Pule...

• 2 weeks later...
shapic zavrsio karijeru :blink: mogao je komotno josh par godina da igra...

Aleksandre HVALA!

šteta.

Dakle, nista ni od povratka u reprezentaciju... golmani Kube, Senegala, Turkmenistana, Kiribatija i Paragvaja mogu da odahnu.