Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Mislim da vise nikad necu pogledati vaterpolo mec, bez obzira na ishod vecerasnjeg. Gadljivo.

Posted

cestitke sudijama na provoj crnogorskoj tituli

Posted

jbte, pa ovo je vrhunac kradje... dva isljucenja u jednom napadu, i to prvo skoro na pola igralista na 3 sec do kraja napada... :yawn2:

Posted

Nije smak sveta™ Jebo mu ja mater

Posted
Gde je bre Vujasinović.. :(
covek mislim da u karijeri nije dobio ovolike batine...anyhow, svaka cast Crnoj Gori na potpuno zasluzenoj tituli i na prikazanoj igri tokom celog prvenstva. sudjenje :lol: ne do bog da nam neko protiv Madjara ili Hrvata ovako sudi, pa napucace nas sa 10 razlike...
Posted

kaze djurkovic 13 velicanstvenih i porobic julije cezar vaterpola :lol: spominje i neki oslobodilacki rat :twak::ph34r:

Posted

U principu je glupo zaliti se na sudije, jer su nas najvishe ubili dok smo vodili 4-2. Tako da, nisu oni problem, odigrali smo vrlo slabo u napadu u drugom poluvremenu. A bilo je prilika.E sad, jedino ono na kraju. Da li je Filipovic prerano ushao?

Posted

sudjenje je bilo ocajno ali to je stara boljka ovog ultragluopg sporta.ono sto je novo, to je ocajna igra nasih.

Posted

Cestitke Crnoj Gori! Nama ostaje da se popravimo na Olimpijadi...

Posted

Porobic je pokazao da je bolji trener od Udovicica, to je bio jedan od faktora koji je presudio...

Posted

"A evo ga i Julije Cezar... Crna Gora ne moze da izgubi na 13. jul... 13 velicanstvenih a rekoh 16 velicanstvenih...". :D /RTCG/Cestitke!