Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
Ovakvu sudijsku krađu u životu nisam video.Poserem se u sport u kome 95% zavisiš od sudije. Šteta zbog igrača, ovu utakmicu je nemoguće dobiti.
ma da, evo sad kad su poveli sude cg stalno faulove u napadu,a mi jbte nismo dali gol u drugom... a i kako da ga damo, imali smo samo 3 puta igraca vise :mellow: 5-5 fala bogu
Posted

fala qurcuGangula za Pjetlovica i 5-5

Posted

Uf, sad brani Denise...

Posted

verujte mi da je mnogo jači utisak sa ivicom na b92...

Posted

Falim te bože! Samo da smanje ispucavanje do kraja i odigraju kako valja u odbrani.

Posted

Crnogorska iskljucenja su neverovatno "pametna"...od tih 11, 4 ili 5 je bilo pred nasim golom, cime je efektivno vreme napada sa igracem vise skracivano za 5/6 sekundi

Posted

zna li bre ovaj sta sudi ili zato sto smo imali napad??

Posted (edited)

ocekivani kontra faul 35 sekundi do krajapa kontra pa "rekontra"

Edited by tsva
Posted (edited)

wtf!? kome ovaj daje crveni?? :blink:nekome sa naše klupe.produžeci, fuck, opet!

Edited by Valkyrie
Posted

Kakva je ovo smejurija od sporta, sunce ti jebem...sudije mogu da rade bukvalno sve što požele.

Posted

produzetciovdje je najbolje da se ne igra vise a da sudije jave konacan rezultat. Ovo nema veze sa sportom

Posted
Kakva je ovo smejurija od sporta, sunce ti jebem...sudije mogu da rade bukvalno sve što požele.
:lol: jebote, vise kontrole ima u hrkljusu.kontra, pa onda rekontra i odma posle toga rerekontra
Posted
Najružnija utakmica svih vremena.Imam utisak da se na poslednjim takmičenjima sudije stalno trude da bude egal završnica.