July 25, 20195 yr ako dobro vidim, drugi put u istoriji finale bez Jugoslovena i Mađara. prvi put 1994, isto bilo SPA - ITA
July 25, 20195 yr na oi u riu plasirala se i jedna francuska, ako se dobro sjecam poslije penala protiv holandije, pa to hrvatima nece predstavljati problem.
July 25, 20195 yr 18 minutes ago, levi said: ako dobro vidim, drugi put u istoriji finale bez Jugoslovena i Mađara. prvi put 1994, isto bilo SPA - ITA Pert 1998. ... Španjolska - Mađarska
July 25, 20195 yr Španci su baš ošurili Hrvate, ko nije gledao, a vidi rez, mogao bi da pomisli da je tu bilo neke šanse za susjede, a realno teorije nije bilo od polovine treće četvrtine.
July 25, 20195 yr bice zanimljivo finale. blagu prednost dao bih italijanima jer su iskusniji tim. obe ekipe su plivacki mocne a filjoli vjerovatno nikad nije izgubio plivanje za loptu. spanci malo bolji na bekovskim pozicijama a italijani opet na vanjskim, tako da nema jasnog favorita. perone jos uvijek mozak spanske reprezentacije, kod italijana istice se di fulvio. steta sto nismo nastupili u najjacem sastavu, propustena je velika sansa za medalju, mozda i zlatnu.
July 25, 20195 yr Potpuno neverovatna odluka da nas bole uši za svetsko prvenstvo...Ne znam da smo u još nekom sportu to radili.
July 25, 20195 yr tragicna odluka. jutros gledam ono mrcvarenje s nijemcima i ne shvatam sta je bila ideja.
July 27, 20195 yr italijani razmontirali spance u finalu a komentator sa arene nastavlja da briljira. prvo je prije dva dana italijane proglasio totalnim autsajderima protiv madjara, a sada ovo proglasava senzacijom, sve referisuci se na blijede partije italijana u grupi, kao da su mecevi protiv japana i brazila reper za bilo sta. ako vec prenosi vaterpolo mogao se podsjetiti polufinala ep prosle godine kada su spanci kao domacini dobili italijane golom razlike, a italija ostecena za gol. u finalu smo mi u kompletnom sastavu jedva dobili te spance na peterce. evo sad vec treci put prica kako su se spanci na ovom sp provukli protiv nas zahvaljujuci sudijama i kako smo izgubili samo jedan mec. to je inace tacno, kao sto je tacno i da smo dobili samo dvije utakmice ne racunajuci koreju.
August 6, 20195 yr vucic obecao pomoc za sve vaterpolo klubove u srbiji. psihopeder je kralj. prvo sve potpuno upropasti, a onda ti kao pomaze. kralj.
August 7, 20195 yr https://insajder.net/sr/sajt/vazno/15265/Vaterpolo-klubovi-u-obavezi-da-se-preko-medija-zahvaljuju-Vladi-na-novčanoj-pomoći;-Predsednik-VSS-Lično-sam-to-stavio-u-ugovor.htm #nijenjuznet
August 7, 20195 yr sto se brze, jace i bolje zahvalis, dobijes vise para. ovo je toliko jako da djeluje potpuno nestvarno.
August 7, 20195 yr Sad još da se blizanci u ostalim sportovima utrkuju u hvalospevima Vladi i Velikom Vođi. #zahvalnicometrija
August 7, 20195 yr Naterace me da prestanem da gledam vaterpolo. Nadam se da Nais nije dobio pare. Sad pogledah prezentaciju i Facebook, nema jos nikakvog dupeuvlacenija. Ostaje nam da se nadamo da nije u pitanju rutinska neazurnost. Steta sto Jelenic nije stavio u ugovor da moraju svi da ga poljube u dupe i da o tome obaveste javnost i dostave dokaz u roku od sedam dana.