Lancia Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Spanci odusevljeni sportskim zagrljajem i obostranim postovanjem, kazu, nikad vidjeno.
Goranz Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Kakav užasan sport za praćenje, plus ovaj "budite mirni, dragi gledaoci, ima nade dok se igra!!" komentator. Svaka čast momcima, nisu igrali dobro ali su uspeli da na iskustvo uzmu zlato.
Valk Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 3 minutes ago, Majo said: Spanci odusevljeni sportskim zagrljajem i obostranim postovanjem, kazu, nikad vidjeno. Savić kad zagrli pa tu koske pucaju. Kakva ljudina od čoveka
Mr.Mxyzptlk Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 kako komentarisete taj niz srbije peti put pitanje sefiku. Sent from my STF-L09 using Tapatalk
April Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 6 minutes ago, Majo said: Spanci odusevljeni sportskim zagrljajem i obostranim postovanjem, kazu, nikad vidjeno. Mene to oduševilo, kakvi vitezovi Fudbaleri su oberseljačine.
hefaca Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Slusah u kolima radio beograd... Ocekivah Mikica, a ono neki sopran plus u studiju sudinoca koja je jedino rekla da ima i drugo prezime... Na tv nista nije jasno, a na radiju ne provaljujes ni o kom se sportu radi
MayDay Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Delovalo je da su potpuno izduvani, ali titula ostaje kod kuće.
Cash Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 1 minute ago, MayDay said: Delovalo je da su potpuno izduvani, ali titula ostaje kod kuće. Sto ne stavismo vaterpoliste na avatare. Kasno sam se setio 😁
Valk Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 1 minute ago, Cash said: Sto ne stavismo vaterpoliste na avatare. Kasno sam se setio 😁 Pa da ih izmalerišete. @MayDay tu si, nije te srčka počistila™
Recommended Posts