katamaran Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 kradem sa tvitera Kostunica cestitao Srbiji i Crnoj Gori plasman u finale i pozeleo srecu ko god da bude protivnik
Nikodije Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Meni zbog premijera Vucica i Djukanovica, zasluzili su ovo veliko finale. Nadam se da ce biti zajedno u nekoj od loza Arene. Neka pobedi bolji!
Takeshi Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Nadam se da ce biti zajedno u nekoj od loza Arene. zagrljeni, uz bracu iza.
mandingo Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Много ми драго због Гојковића +1 doktor vlado je bio i ostao car!
Nikodije Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Koliko se secam bio je jedan od najboljih igraca SCG u onom cuvenom finalu u Kranju. Veliko hvala za to. Tada je trebalo dobiti, i Gojkovic je dao bitan doprinos. Ovo u subotu je manje-vise revijalno. Prilika da se sa bracom Srbima iz Crne Gore podsetimo Mojkovacke bitke, ishod utakmice nije toliko bitan.
Kanzas siti zez Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Dejan Andjus @DAndjus Madjare bi tuki 6 razlike, ove dupljaka Mime Karadžića 3-4 .
renne Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 bice srbiji nezgodno protiv domacina u finalu +1
Greek Freak Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Jel moguce da na zvanicnom sajtu prvenstva ne postoji nikakva zbirna statistika za prvenstvo, tipa lista strelaca I sl.? Mozda mi promice ispred nosa, ali imam utisak da sam sve pretrazio. Vidim statistiku za pojedinacne utakmice, ali nikakvu zbirnu, ni timsku ni za igrace.
goofs Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ja nisam uspeo da nadjem sastave timova, uzasan sajt.
Greek Freak Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Za sastave timova odes na "Rezultati" (potpuno intuitivno:) ), pa tu imas "Team rosters". Naravno, od podataka ima visina, tezina I datum rodjenja, nista u vezi sa ucinkom na prvenstvu. Odavno nisam video ovako bedan sajt za neko vece sportsko takmicenje.
pbg12345 Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Ja nisam uspeo da nadjem sastave timova, uzasan sajt. ja jedva nema "back" opcije ili je ja nisam provalio + imaju neku reklamu koja se random pojavi preko dela stranice zaista uzasan sajt prosto nemam hrabrosti da potrazim po netu ko stoji iza ovog i koliko je kostalo
goofs Posted January 22, 2016 Posted January 22, 2016 Gle stvarno Inace, taj "Rezultati" deo sajta je jedino sto iole valja, a pride i nije na nasem sajtu nego te preusmeri na ovaj sajt - http://www.microplustiming.com/microplustiming/ - sta god da je on. Neki dan sam pohvalio organizaciju prvenstva, ali ovo je zaista prebedno.
Recommended Posts