aram Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Medju vaterpolistima postoji intima kakva u košarci nije moguća. pa kako ne bi kad se srecu samo u gacama :D enivej, podsetite me da i sledeci put ne gledam :)
mandingo Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 valjda ce se nesto pojaviti na yt. moram da priznam da sam se malo pribojavao nase odbrane, bekova posebno. ali su i protiv italijana i hrvata odlicno odradili sve. doduse, sa hrvatima smo i duplirali na beka. znaci, bravo i za randjelovica i jaksica. druge da ne pominjem, svi su doktori.
mustang Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Medju vaterpolistima postoji intima kakva u košarci nije moguća. iako uopste ne pratim sport vise (osim malo nesto mma rondu npr), vaterpolisti, hokejasi i bode miller ...njima je sve oprosteno....apoloncici :) bivsi, vaterpolista, palim svetlo da ga lepo vidim a on gasi svetlo...ja palim, on gasi...palim - gasi...izdrah se na njega, njemu uniforma kupace gace a sada mi se tu stidi.... anyway cestitke. gde je tu bila madjarska nas nemesis najveci? ovaj tim je superioran, kao jedno su. a to je najbitnije.
Goranz Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Verovatno je smatrao da će biti poslednji pa preventivno ugasio svetlo.Ispali od Italije u četvrtfinalu.
mustang Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 joooj bolje ti je da cutis ili da se ne pravis duhovit. od toliko varijacija sto su mogle da budu izvaljene, samo si sebe ukopao za sprdnju i zajebanciju ipak covek treba da je malo vise inteligentan. thx za info za madjare.
Takeshi Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 brutalno polufinale i finale. uz proslogodisnje razvaljivanje madjara na njihovom terenu, sastavlja se fina kolekcija.
x-ray braun Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Bravo za prvake sveta (nisu bas morali da koriste napalm).
Dr Arslanagić Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Samo da ne useru Olimpijadu, to je najbitnije.
theanswer Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Au, sta uradismo Hrvatima. Ne secam se finala u kojem je jedna ekipa ovako potopila drugu. Kad smo potopili Mađare na evropskom skoro
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nisam ocekivao bas ovako razvaljivanje. Ali Srbija je za klasu bolja od svih ostalih. Po meni, ovo je najbolja generacija koju je srpski vaterpolo ikad imao. Mislim da, uprkos kliseima o samo 3-4 reprezentacije koje 'ozbiljno igraju vaterpolo' konkurencija nikad u istoriji nije bila veca. Postoji 7-8 reprezentacija koje legitimno mogu da ciljaju medalje na velikim takmicenjima. Osim zlatne. Svaka cast.
Recommended Posts