Muwan Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Medju vaterpolistima postoji intima kakva u košarci nije moguća.
Đipalo Junuz Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Kod SBB-a na HRT1 i HRT2 nije bilo prenosa dodele medalja :stariplamen:
Hamlet Strašni Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Pa pustili su film na hrt2 Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
mandingo Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 svaka cast! mora se naci neki snimak uz micov komentar.
harper lee Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Au, sta uradismo Hrvatima. Ne secam se finala u kojem je jedna ekipa ovako potopila drugu.
Hamlet Strašni Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 svaka cast! mora se naci neki snimak uz micov komentar. Ja sam malo gledao i na hrt2. Nije mnogo kukao. Ako je on prenosio Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Timmy Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Jel Soro bi Brazilac? Šta se toliko busa i doziva nama zlato u Riu? Ili sam nesto izmešao, ali mislim da nisam...
mandingo Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ja sam gledao strim rai sporta. ne sumljam da je mico prenosio.
189- Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 +1 Neverovatno je šta radimo u vaterpolu, evo već 30 godina. Ova generacija deluje još moćnije od generacije selektorove, kako je to uopšte moguće? mozda su samo ostali slabiji. mislim na hun, mne i cro. tu se vidi da smo mi ubedljivo najjac vaterpolo nacija u istoriji. nema slabe generacije. btw, kako to da spanija nijeigrala sp
renne Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Jel Soro bi Brazilac? Šta se toliko busa i doziva nama zlato u Riu? Ili sam nesto izmešao, ali mislim da nisam... Jeste brazilac
harper lee Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Pa pustili su film na hrt2 Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Koji? Bili smo prvaci sveta?
Cane Vukic Prebranac Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ja sam malo gledao i na hrt2. Nije mnogo kukao. Ako je on prenosio Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Јесте он преносио и брже боље одјавио, не чекајући додјелу медаља Момцима наклон до пода, урнисали су Хрвате вечерас, ред је да дође и то олимпијско злато
MocaVukotic Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 jebači keve. nisam gledao zbog radi prioriteta, ali ne sumnjam da smo ih otkinuli. rezultat u finalu je un-fuckin-believeable!
Cash Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 svaka cast! mora se naci neki snimak uz micov komentar. Mico rekao kod 10-4 kako je rezultat prevelik, kostala ih slaba realizacija sa igracem vise, pogadjali su prečke i stative nije lopta htela u gol umro sam od smeha kad je to izjavio.
Recommended Posts