August 8, 20159 yr Au, sta uradismo Hrvatima. Ne secam se finala u kojem je jedna ekipa ovako potopila drugu.
August 8, 20159 yr svaka cast! mora se naci neki snimak uz micov komentar. Ja sam malo gledao i na hrt2. Nije mnogo kukao. Ako je on prenosio Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
August 8, 20159 yr Jel Soro bi Brazilac? Šta se toliko busa i doziva nama zlato u Riu? Ili sam nesto izmešao, ali mislim da nisam...
August 8, 20159 yr +1 Neverovatno je šta radimo u vaterpolu, evo već 30 godina. Ova generacija deluje još moćnije od generacije selektorove, kako je to uopšte moguće? mozda su samo ostali slabiji. mislim na hun, mne i cro. tu se vidi da smo mi ubedljivo najjac vaterpolo nacija u istoriji. nema slabe generacije. btw, kako to da spanija nijeigrala sp
August 8, 20159 yr Jel Soro bi Brazilac? Šta se toliko busa i doziva nama zlato u Riu? Ili sam nesto izmešao, ali mislim da nisam... Jeste brazilac
August 8, 20159 yr Pa pustili su film na hrt2 Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Koji? Bili smo prvaci sveta?
August 8, 20159 yr Ja sam malo gledao i na hrt2. Nije mnogo kukao. Ako je on prenosio Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Јесте он преносио и брже боље одјавио, не чекајући додјелу медаља Момцима наклон до пода, урнисали су Хрвате вечерас, ред је да дође и то олимпијско злато
August 8, 20159 yr jebači keve. nisam gledao zbog radi prioriteta, ali ne sumnjam da smo ih otkinuli. rezultat u finalu je un-fuckin-believeable!
August 8, 20159 yr svaka cast! mora se naci neki snimak uz micov komentar. Mico rekao kod 10-4 kako je rezultat prevelik, kostala ih slaba realizacija sa igracem vise, pogadjali su prečke i stative nije lopta htela u gol umro sam od smeha kad je to izjavio.