Hamlet Strašni Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 ja gledam na MNE sat i mislim da ne umišljam ali komentator je pretužan što Srbija vodi :(A na rtrs bi da kaže naši ali ne sme [emoji14]era: Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Cash Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Da, Aco Knežević. Dobro, Srđan Knežević je iz ličnih razloga celo prvenstvo prenosio veoma emotivno, a to je kulminiralo protiv Hrvatske. Večji sou je bio kad smo igrali protiv Rusije kako je samo kukao na sudije:Pljacka ljudi kakva kradja
svashtabezneshto Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 @Hamlet Od kad na rtrs imaju problem sa svojatanjem reprezenracije Srbije?
Hamlet Strašni Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Pa nikada nisam čuo da ejsplicitno to kažu Mislim, na njihovim vestima prvo ide pregled naše lige pa onda bh ali nikada to ne izgovaraju Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Dr Arslanagić Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Majstori. Vreme je za olimpijsko zlato. +1 Neverovatno je šta radimo u vaterpolu, evo već 30 godina. Ova generacija deluje još moćnije od generacije selektorove, kako je to uopšte moguće?
Cash Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Mislim da smo izgubili od Španije u polufinalu. Ne secam se najbolje tog meča jesu nas sudije sjebale. Znam protiv Rusa u grupi su nas bas unakazili ali srecom Beli branio kao da je fudbalski golman.
renne Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Ostale reprezentacije su spale ispod proseka Kaže Gangula sad da nisu, da bi mu bilo frka da igra protiv ovakve ekipe
svashtabezneshto Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Pa pobedili su danas a i rezervisali vizu za Rio. Dovoljno da budu srećni. :)
wall Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Hrvati ostali na podijumu? Nema više starog plamena. :(
Recommended Posts