Goranz Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Kako se vršio žreb za takmičenje po grupama, pobacaju se sve kuglice po podu pa se onda skupljaju 4 po 4? U jednoj grupi su Grčka, Italija, Amerika i Rusija (mada bivša velesila), u drugoj mi, Crna Gora i Australija... a u preostale dve grupe jedan izrazit favorit i tri ekipe za popunjavanje gol razlike.
gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Nije mi iznenadjenje, cak ni ovako visok rezultat.
theanswer Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Igrao sam ih na 6:2 5,5 hendikep Postižu gol za 6:3, par neiskorišćenih napada, primaju gol sa 10m. Maše peterac, primaju gol sa 9m u zadnjoj sekundi napad, maše igrača više, primaju gol u petoj sekundi napada.
Pantelija jr Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Jbt, uključio sam se na 4-2, i čini mi se da ameri imaju mnogo bolji procenat šuta, košarkaški rečeno. 'El oni imaju neke topove u rukama, il' ovaj naš golman ništa ne brani? Dok ja otkucah ovo oni ne iskoristiše peterac, a mi dadosmo gol.
renne Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Kakva genijalna kontra mandića, ceo bazen preplivao za 11:7
Recommended Posts