Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Kako se vršio žreb za takmičenje po grupama, pobacaju se sve kuglice po podu pa se onda skupljaju 4 po 4? U jednoj grupi su Grčka, Italija, Amerika i Rusija (mada bivša velesila), u drugoj mi, Crna Gora i Australija... a u preostale dve grupe jedan izrazit favorit i tri ekipe za popunjavanje gol razlike.

• Replies 4.7k
  • Views 333.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

РТС, РТРС

RAI Sport

CG piša sama po sebi

Hrvatska odvalila CG

Nije mi iznenadjenje, cak ni ovako visok rezultat.

Igrao sam ih na 6:2 5,5 hendikep  :isuse: Postižu gol za 6:3, par neiskorišćenih napada, primaju gol sa 10m. Maše peterac, primaju gol sa 9m u zadnjoj sekundi napad, maše igrača više, primaju gol u petoj sekundi napada. 

Grci prođoše

Italija izbaci Mađare

Loš početak

2:2

Preokret za 4:2

Jbt, uključio sam se na 4-2, i čini mi se da ameri imaju mnogo bolji procenat šuta, košarkaški rečeno. 'El oni imaju neke topove u rukama, il' ovaj naš golman ništa ne brani?

Dok ja otkucah ovo oni ne iskoristiše peterac, a mi dadosmo gol. :thumbsup:

Pa kad promenismo gošu

Suviše žurimo u napadu

Kakva genijalna kontra mandića, ceo bazen preplivao za 11:7 :Hail: