Nesh Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Razmontirace nas Madjari! Uopste mi nije jasno kako smo ovo dobili.
kralj Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Čitam do pred kraj treće ova dva baksuza ovde, uzmem da gledam i posle pola minuta shvatim da ih imamo. Prlain je neverovatan igrač.
renne Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Razmontirace nas Madjari! Uopste mi nije jasno kako smo ovo dobili.Plus jedanMeni ništa nije jasno
Takeshi Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 vrhunski preokret! odlicna utakmica, par ekstra poteza. ispade stvarno promena golmana faktor. filipovic i prailainovic bljesnu tek povremeno, ali valjda njih najvise i pokrivaju. svidjaju mi se mitrovic i aleksic, carska su im ona zadrzavanja lopte sekund-dve na ruci, pred sut.
nautilus Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Razmontirace nas Madjari! Uopste mi nije jasno kako smo ovo dobili. vako je sladje
Bogotac Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Naravno da nas nece razmontirati,i oni su danas spasavali zivu glavu...Ne igraju nista posebno...
Yoda Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 (edited) Gojko Pijetlović je najgori golman u istoriji jugoslovenskog/srpskog vateropola. Neurotičan i ekstremno sklon kiksevima. Pritom, mučenik je sa više od 8m primio šraubu kroz uši. Nismo mi ovo dobili, nego su Gorci izgubili, pokušavajući da troše vreme, prolongiraju...Igrač utakmice Ćuk. Mađari su u finalu veliki favoriti, imaju bolju ekipu na ovom EP. Edited July 25, 2014 by Yoda
bergasa19 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Preplivali smo Crnogorce. Zašto je to tako oni moraju svojoj javnosti da daju odgovor.
Recommended Posts