Takeshi Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 madjare kao domacine, mozda dobije neko ako bude imao vise golova prednosti. sudije govno, po obicaju u ovom sportu.
gervasius twinkleminkleson Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ja sam mislio na to da bi poraz doneo spustanje nasih igraca, jer mi se cini da su malo poleteli posle dve lagane pobede. A ovaj poraz rezultatski ne znaci mnogo.Sumnjam da je iko poletio nakon pobjeda protiv francuske i njemačke. Nije ni da je poraz beznačajan. Prvo, slijedi vjerovatno četvrtfinale, ali veći problem je to što idu dvije zajebane utakmice.
Timmy Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Sumnjam da je iko poletio nakon pobjeda protiv francuske i njemačke. Nije ni da je poraz beznačajan. Prvo, slijedi vjerovatno četvrtfinale, ali veći problem je to što idu dvije zajebane utakmice. Tako su mi delovali na pocetku tekme, kao da misle lako cemo.. Mozda gresim
darkonet Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 meni je od svega najznacajnije da ne moram da slusam Acu kako prenosi sport u koji se ne razume, onaj lik sto prenosi sasvim korektno deluje....a nasa repezentacija je kao nekad kosarkaska iz sredine zlatnih 90-ih, od koga god da izgubi igrace u finalu, dakle opusteno...kad bude najvise trebalo bice oni kako valja
gervasius twinkleminkleson Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ma koju foru Prlainović igra kad je bio isključen s pravom zamjene?
renne Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Koliko puta pogođena prečka i stativa, pa ovo je neverovatno
Korki Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Страшно лоша са играчем више. Чудо да нисмо изгубили.
Takeshi Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 8:8 izvukose se hrvati. sudije standardno, malo njima, malo nama.
gervasius twinkleminkleson Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Nisam gledao sve,malo tdf malo vaterpolo, ali kao i sa mađarima - puštena gruba igra, ali ono što vjerovatno više zabrinjava savića - sporo. Napad djeluje baš sporo. Ovo je možda i najslabija hrvatska u zadnjoj deceniji ( i duže), srbija je morala da dobije, sad se malo komplikuje sve... Mi u 7 sa italijanima. Dosad sve odlično izgledalo, ali ovo će biti prva ozbiljna utakmica.
Recommended Posts