gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 A dobro, golman im je mozda antipatican, ali whatever. I Radic je znao te stvari da radi cesto... Da smo ga na vrijeme probili, ne bi ni stekao samopouzdanje niti bi onakve stvari radio.
James Marshall Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ako ništa, dobili ste drugog (a možda i prvog) centra. Ivović doktor, ali nije mogao sam, a vi ste razbranili odvratnog Mađara na vrijeme. Mađari počeli da ubacuju nove (stare) elemente u igru, Benedek je legenda i lisac stari, nadigrao je Perovića kao što je ovaj nadigrao Savića, totalno zatvorio glavne protivničke igrače. Šteta što Perović nije imao više povjerenja u Francuza, dva ključna napada su potrošena s desne strane od strane desnorukog igrača. Sjećam se kad su Mađari igrali sa četvoricom ljevorukih, niko im nije mogao ništa.Dobro je prvenstvo bilo, nekoliko sjajnih utakmica.
Cane Vukic Prebranac Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Drasko Brguljan chitavo prvenstvo losh, sinoc 0/7 sut. Oba Janovica loshi. Klikovac je bio solidan chitavo prvenstvo, al jebiga, ne moze se samo s 2 raspolozena igraca dobit Madjarska, iako je slabija nego obicno. Krivo mi je, al jebiga. Krivo mi je i zbog Zlokovica, koji je kao prava primadona odlucio da preskoci ovu reprezentativnu sezonu, bilo bi mi bash milo da su mu drugovi uzeli zlato bez njega, al dobro..Kruzija je ljevak, dogovorili su se s njim josh prije 2 sezone da igra za reprezentaciju, dok je bio u Marseju, onda je odigrao proslu godinu u Budvi sasvim solidno. Dobar igrac, moze valjati reprezentaciji u buducnosti, ali i dalje je CG sto se ljevaka tice dosta iza ostalih jakih reprezentacija.Бргуљан да, извињавам се, никако не могу да упамтим. Таман хтједох да додам да је Француз играо више, као љеворук, можда не би онолико фулали, али НекоИзМасе је то већ констатовао. Edited August 4, 2013 by Cane Vukic Prebranac
morgana Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 nadj je krizanac lava i seselja. al pukli smo s razlogom.
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Chisto da se pomene, jedan od najboljih srpskih [a i svjetskih] vaterpolista u istoriji, Vanja Udovicic, zavrsio karijeru. Na stranu sta ko misli o njegovom angazmanu u vladi Srbije, fenomenalan igrac, osvojio sve osim zlata na Olimpijadi. Nadao sam se da ce i on, kao i Vlado Gojkovic, biti trener, jer je, kao i Vlado, rjetko inteligentan igrac i siguran sam da bi bio odlican trener. Kako god, sve najbolje u buducnosti.
Jozef K. Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Funkcioner DS Aleksandar Šapić i šef poslaničke grupe SNS u skupštini Srbije Zoran Babić kandidati su za predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VSS).Šapića, legendarnog reprezentativca su predložili Partizan, Singidunum, Zemun i Novi Beograd, dok su iza Babićeve kandidature stali Radnički i Taš 2000.O kandidatima će odlučivati predstavnici klubova na sednici Skupštine, koja će biti održana 18. septembra u Beogradu sa početkom u 12 sati.Mesto predsednika VSS ostalo je upražnjeno nakon smene dugogodišnjeg prvog čoveka Velibora Sovrovića.
James Marshall Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Pa zar nije Šapić jedan od rijetkih koji se sjeća titula u CZ prije ovog voskresenija, on bi po difoltu trebao da bude i kandidat CZ, a i mislim da ovaj sport ne bitiše toliko po toj liniji podjele i ne živi od toga koliko je to slučaj u košarci i fudbalu.
gervasius twinkleminkleson Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 U medjuvremenu, na Malti traje EP za juniore. Srbija u cetvrtfinalu dobila Tursku 10:3, u polufinalu sa Madjarskom ili Hrvatkom. CG izbacila Spaniju, u polufinalu sa Italijom.
James Marshall Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Od Hrvata smo izgubili 8:7 u grupi već
James Marshall Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Idemo na Mađare, oni dobili Hrvate 13:12 nakon produžetaka
katamaran Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) БВК Црвена звезда сматра да први човек Ватерполо савеза треба да буде особа која може да реши проблеме који оптерећују савез као што су дугови према играчима, да обезбеди спонзоре као и да има организационе способности. Српски ватерполо је последњих година у експанзији у клупским оквирима и сада је тренутак да искористимо пажњу државе и спонзора да се овај спорт потпуно афирмише, да направимо систем у коме ће много више деце да тренира ватерполо као и да се ватерполо игра на високом нивоу у многим другим градовима као што се то данас дешава у Београду, Крагујевцу и Новом Саду. Верујемо да Зоран Бабић, као бивши ватерполиста и угледан политичар уз стручну помоћ људи из ватерпола може да испуни ове циљеве.Gangula je bivsi vaterpolista al tesko moze da prodje kao ugledan politicar. Edited September 13, 2013 by katamaran
gervasius twinkleminkleson Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 CG i Srbija u finalu EP za juniore! Odlicni rezultati za oba tima, iako se od Srbije i ocekivalo. CG obezbjedila prvu medalju posle cini mi se 5 godina u mladjim kategorijama. Samo govori o tome kako se radilo sa mladjim kategorijama. A i koliko znaci kad neko ko je ekshli bio veliki vaterpolista preuzme ekipu. Mirko Vicevic sa ovom generacijom, Vlado Gojkovic sa mladjima na turniru u BG [koji mu dodje kao nezvanicno prvenstvo svijeta]... Inace, Cattaro i Zvezda su postigli sporazum o saradnji mladjih kategorija. Klinci iz jednog kluba ce gostovati drugom nekoliko puta godisnje, trenirati zajedno i tako to...
James Marshall Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Jebiga, Alek dao pare na osnovu kojih se osvojila Evroliga, izvini Gangula brate i bivši igraču.
gervasius twinkleminkleson Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 CG osvojila prvenstvo za juniore, 7:5 u finalu. Prva medalja za mladje kategorije josh od 2008.
Recommended Posts