tsva Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Nisam mogao da gledam citav mec punom paznjom :(Al vidjeh po statistici da su Vanja, Andrija, Filip i Pijetlovic bili maltene neutralisani, to je [ovako napamet :D ] kljuc.Nadam se da je sudjenje bilo makar pristojno.Ispadamo od Spanaca u polufinalu.sudjenje bilo lose za obe ekipebolji dobio
Feindouno Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Hrvatska zasluzeno ispada od Madjarske, realno nisu trebali ni dovde da dodju.Nasi pukli na peterce od Spanije al koga briga.
Goranz Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 A ti Madjari su u onom mecu protiv nas delovali tragicno...
Feindouno Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) Zajeb, mislio da ima 2 min do kraja a ono tek bila pocela cetvrta. Ima jos nade za HR, samo gol razlike.edit: izjednacili, serija tri nulaAko sam dobro razumio Hrvati su imali 16 igraca vise i nijedan jedini gol nisu dali iz igre. Edited August 1, 2013 by Feindouno
gervasius twinkleminkleson Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Igramo odbranu kao Hrvati na Olimpijadi, ako ne i bolje.
pojmaš Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ugasise ove talijane ka' radoje dakic, pjeske. moram rec pjeske, jer ne znam kako je ekvivalent od pjeske u vodu. je li prsno? ako znam. sad dako madjare utule ka' kap i to je to.
MiddleClass Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ugasise ove talijane ka' radoje dakic, pjeske. moram rec pjeske, jer ne znam kako je ekvivalent od pjeske u vodu. je li prsno? ako znam.Kaze se na ler... :)
gervasius twinkleminkleson Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Razvaljivanje, polufinale SP je djelovalo kao da igramo protiv neke Rumunije u sparing utakmici. Odavno nisam vidjeo takvu superiornost na ovom nivou. Ako budemo priblizno ovako igrali u finalu, ne vidim kako nas Madjari mogu dobit, ali opet, to su Madjari, a i mi smo i bolje prilike znali da zaseremo..
MiddleClass Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) Opet Madjari.Neunistivi su! Posalju djecu i osvoje zlato. Kako li ce nas tek jebati ruzno na OI kad jos ojacaju. :( Edited August 3, 2013 by MiddleClass
gervasius twinkleminkleson Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Uzasna igra CG i zasluzena pobjeda Madjara. Imaju vjerovatno najslabiji tim u poslednjoj deceniji, ali uzese zlato. Osim Scepa i Leke, ostali katastrofa. Jbg.
Cane Vukic Prebranac Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Беспотребно је форсиран онај Грмуљаш или како би, човјек на крају имао скор 6/0. И ко вам је онај Француз, каква је његова прича?
gervasius twinkleminkleson Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Drasko Brguljan chitavo prvenstvo losh, sinoc 0/7 sut. Oba Janovica loshi. Klikovac je bio solidan chitavo prvenstvo, al jebiga, ne moze se samo s 2 raspolozena igraca dobit Madjarska, iako je slabija nego obicno. Krivo mi je, al jebiga. Krivo mi je i zbog Zlokovica, koji je kao prava primadona odlucio da preskoci ovu reprezentativnu sezonu, bilo bi mi bash milo da su mu drugovi uzeli zlato bez njega, al dobro..Kruzija je ljevak, dogovorili su se s njim josh prije 2 sezone da igra za reprezentaciju, dok je bio u Marseju, onda je odigrao proslu godinu u Budvi sasvim solidno. Dobar igrac, moze valjati reprezentaciji u buducnosti, ali i dalje je CG sto se ljevaka tice dosta iza ostalih jakih reprezentacija.
pojmaš Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 nema sto, lose su nasi igrali. madjari bolji i sasvim zasluzeno dobili, cak smo se i dobro drzali rezultatski iako je sve od starta jasno bilo da ne mogu nista.a golman njihov, samo neka je zdravo, rijetko gadan lik.
Recommended Posts