harper lee Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Vaterpolo je sport koji se igra u bazenu i u kojem pobedjuje Denis Sefik. :kralj:Osvojismo Evropu sa onoliko para koliko je Andrija Milutinovic dobio za sedenje u prvom redu tribina i mnogo manje nego sto je dobio Milijas da ima za cugu. Ako se rasturi ova ekipa zbog nemanja para treba rasformirati SD Crvena Zvezda.
Segundo Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 @GlasMoram da iskopam negde, valjda ce okaciti... malo drugacije u odnosu na sve ostale kao po navici "divan osecaj, uspeh karijere, hvala publici itd."... ukratko, onako pun samopouzdanja se nada da ce i dalje terorisati protivnike, jer su neverovatan skup, a dalje na pitanje da li ce sigurno ostati odgovara u fazonu "ostavi me bre na miru, hocu da proslavim kako dolikuje", samo sto nije dodao "mrsh, pusti me da se napijem". U sustini, nista posebno, ali po meni totalno atipicno za jednog sportistu i ono sto smo navikli da slusamo u ovakvim situacijama. :)
levi Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ako se rasturi ova ekipa zbog nemanja para treba rasformirati SD Crvena Zvezda.Tim je rasutren valjda oko nove godine? Mićo reče da je Prlainović potpisao za Primorje
Lord Stef Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 A ocekujem i par igraca u Pro Reku sad kad su opet in da money.Ipak, cestitke, sad je vreme za uzivanje :)
gervasius twinkleminkleson Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Prvaci Evrope JEBOTE!Ne mogu opisat koliko mi je drago. Znam da je vaterpolo vecini potpuno nebitan, ali sto se mene tice ovo je najbolja stvar koja se moze desiti posle osvajanja evropskog trofeje od strane FK. Jebote. Pijetlovic je valjda izmedju Primorja i Recca, Prlainovic se vraca u Recco, navodno. Al koga briga, sto se mene tice, mozemo se sad opet vratiti u prosjek nakon ovoga :D
hulk Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) 1. Mihajlo Milićević (1993. godište)2. Duško Pijetlović (1985)3. Nikola Eškert (1993)4. Boris Vapenski (1990)5. Andrija Prlainović (1987)6. Nenad Stojčić (1993)7. Sava Ranđelović (1993)8. Denis Šefik (1976)9. Nikola Rađen (1985)10. Marko Draksimović (1987)11. Marko Avramović (1986)12. Strahinja Rašović (1992)13. Petar Ivošević (1987)14. Viktor Rašović (1993)Trener: Dejan Savićedit: Edited June 1, 2013 by hulk
wall Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 drhtim ko prut :ziga:da mi je neko rekao da cu zbog vaterpola da dobijem srcku, oterao bi ga u materinu Ih pa ja vaterpolo ne gledam već par godina.Faul, kontrafaul, potopljena lopta, ne lopta u/na ruci... Kako, zašto ma mrš bre u...Bravo šampioni!
hulk Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) Šta kazo? "Drago mi je što sam bio deo ovoga, atmosfera je bila izuzetna. Želeo bih da ova ekipa ostane na okupu, nastavi da hara Evropom i da teroriše sve ostale klubove", rekao je Rađen. :lol:prle..http://youtu.be/umFNnz2J6GE Edited June 1, 2013 by hulk
gervasius twinkleminkleson Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Andrija treci put prvak Evrope. Svaka cast. A Sefik prvi put - stvarno bi bilo bezveze da je takav golman zavrsio karijeru bez titule prvaka Evrope.
MiddleClass Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Zvezda prvak Evrope! Srecan sam ko malo dijete! :)Talija...
hulk Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 za 5 minuta reportaza na sos-u..bio i keselj :D Srpski košarkaški reprezentativac Marko Kešelj došao je da bi dao podršku svojim prijateljima Nikoli Rađenu i Denisu Šefiku.Iako je pre samo tri dana operisao nos zbog povrede u šampionatu Francuske i trebalo bi da miruje,Samo da ne bude kiše jer imam zavoje pa ne bi valjalo da se pokvase – rekao je kratko Kešelj.
Recommended Posts