Jozef K. Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 http://www.mondo.rs/...ragujevcu_.htmlPovređene građane posetio je trener vaterpolista "Radničkog" Dejan Udovičić, koji je novinarima izjavio da je Popović zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom."To je moglo svima da se desi, nadam se da će svi biti bolje što pre. Ma da. U devet ujturo, u ulici gde svako malo ima semafora....
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Cisto da se spomene, Vlado Gojkovic osvojio prvi trofej kao trener - Jadran uzeo kup protiv Primorca [pobjeda 10:8 i poraz 7:6). Nekoliko talentovanih klinaca u obje ekipe, po prvi put se Igor Porobic [Perov sin] istakao i to prilicno, 3 gola u prvoj, 2 u drugoj utakmici, svi u trenucima kada se lomila utakmica
renne Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 zvezda prejakaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Fenomenalna odbrana Zvezde, u prvom poluvremenu pogotovo. Svaka chas'.Izbjegnut Partizan u polufinalu kupa, lijepo.
bigvlada Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Da li je još neko gledao utakmicu sa Olimpijakosom juče?
renne Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 gledali gazza i ja zajedno, ali ne punom pažnjom, ipak je bila slava
Cane Vukic Prebranac Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Каква драма, какво финале и први трофеј за Звезду послије ко зна колико гофина!
bigvlada Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ja sam gledao kroz prozor da li će početi da padaju sekire. Inače, trofej liči na one koji se u američkim b komedijama daju deci do 10 godina posle pobede nad protivničkim bejzbol timom.
James Marshall Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Baš lijep događaj, onaj zagrljaj Vujasinovića, Savića i Prlainovića na kraju tekme i izjave oba trenera su nešto što treba srpskom sportu.
Dr Arslanagić Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/kriza-u-vk-crvena-zvezda-asovi-imaju-zeleno-svetlo-za-odlazak :(
Recommended Posts