Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Bravo Zvezdo :Hail:

• Replies 4.7k
  • Views 333.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Konacno pobjeda! :DPrlainovic doktorski odigrao.

Romi se okupali! :Hail:

Dobra tekma, koju je Vujčin upropastio komentarisanjem

Vujcin je smijesan. Nije mi jasno kako nema makar 1 dobar vaterpolo komentator u Srbiji, sramota. Ne mora biti ni narocito dobar, samo da zna imena igraca, nesto malo pravila i tako to...

Odlično smo odigrali. Stisli smo onog trenutka kada je groblje povelo. Svaka čast momci. Još da opletemo one fijatlije i puna kapa :)

Dobra tekma, koju je Vujčin upropastio komentarisanjem
Jbt, koliko pojma nema... :lol:

Осјећам скори лагани прелазак цигана на овај дио форума. Све што треба је да вриснемо у баскету за викенд.

Očekujem elementarne nepogode, zemljotres, invaziju mongolske horde i uopšte smak sveta. Zvezda je u košarci dobijala Partizan sa Paspaljem, Divcem, Đorđevićem i Danilovičem ali u vaterpolu je to uvek bila mrka kapa. Više (valjda) nema sportova gde ih nismo pobedili više od deset godina.

Осјећам скори лагани прелазак цигана на овај дио форума.
:lol:Evo ja baš malopre videh koji je bio rezultat pa siđoh da iščitam komentare.Kakav je taj vaterpolo? Jel dosadniji od košarke?
:lol:Evo ja baš malopre videh koji je bio rezultat pa siđoh da iščitam komentare.Kakav je taj vaterpolo? Jel dosadniji od košarke?
Jeste, nema Grbovića i Rakočevića da se vešaju o koš, niti bilo koga ko bi bio kalibar jedinog superteškog centra yu košarke, steve svinje.

Zvezda izgubil u Atini od Olija 9-8...

http://www.mondo.rs/...ragujevcu_.htmlPovređene građane posetio je trener vaterpolista "Radničkog" Dejan Udovičić, koji je novinarima izjavio da je Popović zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom."To je moglo svima da se desi, nadam se da će svi biti bolje što pre. :isuse:

Edited by MiddleClass

Ti nikad nisi zasp'o za volanom? Kakav si ti Crnogorac?

Terazijski! Svako od nas ima licnog vozaca. Takozvanog sofera. :)