November 9, 201212 yr Vujcin je smijesan. Nije mi jasno kako nema makar 1 dobar vaterpolo komentator u Srbiji, sramota. Ne mora biti ni narocito dobar, samo da zna imena igraca, nesto malo pravila i tako to...
November 9, 201212 yr Odlično smo odigrali. Stisli smo onog trenutka kada je groblje povelo. Svaka čast momci. Još da opletemo one fijatlije i puna kapa :)
November 9, 201212 yr Dobra tekma, koju je Vujčin upropastio komentarisanjemJbt, koliko pojma nema...
November 9, 201212 yr Осјећам скори лагани прелазак цигана на овај дио форума. Све што треба је да вриснемо у баскету за викенд.
November 10, 201212 yr Očekujem elementarne nepogode, zemljotres, invaziju mongolske horde i uopšte smak sveta. Zvezda je u košarci dobijala Partizan sa Paspaljem, Divcem, Đorđevićem i Danilovičem ali u vaterpolu je to uvek bila mrka kapa. Više (valjda) nema sportova gde ih nismo pobedili više od deset godina.
November 10, 201212 yr Осјећам скори лагани прелазак цигана на овај дио форума. :lol:Evo ja baš malopre videh koji je bio rezultat pa siđoh da iščitam komentare.Kakav je taj vaterpolo? Jel dosadniji od košarke?
November 11, 201212 yr :lol:Evo ja baš malopre videh koji je bio rezultat pa siđoh da iščitam komentare.Kakav je taj vaterpolo? Jel dosadniji od košarke?Jeste, nema Grbovića i Rakočevića da se vešaju o koš, niti bilo koga ko bi bio kalibar jedinog superteškog centra yu košarke, steve svinje.
November 19, 201212 yr http://www.mondo.rs/...ragujevcu_.htmlPovređene građane posetio je trener vaterpolista "Radničkog" Dejan Udovičić, koji je novinarima izjavio da je Popović zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom."To je moglo svima da se desi, nadam se da će svi biti bolje što pre. Edited November 19, 201212 yr by MiddleClass