Cane Vukic Prebranac Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Таман хтједох да питам Удао се?
levi Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Sta ima da bude, pa jos toliko smesno?Ili je uzeo zenino prezime, ili kevino devojacko. Mozda ne zeli da uziva u carima multietnicke Srbije, sa drugacijim prezimenom..
Takeshi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 konacno pravi strucni komentator za vaterpolo, jugoslav vasovic. (zvezda-jug na b92)
gervasius twinkleminkleson Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ocekivana pobjeda Juga, mada sam se nadao da cemo makar kuci, pred nasim vernim navijacima, uspjeti neizvjesnu utakmicu da odigramo. Rutinski dobise u gostima ekipu koja im je vjerovatno jedini ozbiljan protivnik u takmicenju. Btw, nikad gore takmicenje, jebalo ih ovo prosirivanje. Sad igraju ekipe koje su prethodnih godina gubile u kvalifikacijama od Vala iz Prcnja, ZAKa i slicnih timova. Vitebsk, Kreuzlingen, Ligamus... Da igraju ligu protiv mladjih kategorija Partizana, Juga, Jadrana, Primorca, Mladosti itd. ne bi imali nijednu pobjedu.
LeBron Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Jugoslav Vasovic, kako dobro komentarise covek...
Feindouno Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Partizan katastrofalan protiv Galate. Odavno nisam gledao goru vaterpolo utakmicu. Imali 5-2 na kraju trece, na kraju mogu da budu zadovoljni sa 5-5.
John Coltrane Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Sta je bilo sa Barsom? (treba drugu zbog tiketa)
bigvlada Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 S obzirom da je u pitanju prvi nastup u LŠ, novi tim, nov (renoviran) bazen i najjači mogući protivnik, ja sam zadovoljan. U februaru, kada se tim uhoda, pitaćemo ih za zdravlje u Dubrovniku.
gervasius twinkleminkleson Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Realno, jedini koji moze sprijeciti Jug da se proseta kroz CL je Djuho. Legenda kao igrac, kao trener daleko od toga. Ali svejedno, tesko mi je zamisliti da bi neko drugi mogao da osvoji takmicenje. Zvezda je najbliza tu, ali opet, razlika je i na papiru poprilicna. Al opet, ko zna, mozemo se nadati barem ulasku u finale, to je realno, a onda ko zna.
Dr Arslanagić Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 S obzirom da je u pitanju prvi nastup u LŠ, novi tim, nov (renoviran) bazen i najjači mogući protivnik, ja sam zadovoljan. U februaru, kada se tim uhoda, pitaćemo ih za zdravlje u Dubrovniku.teško bogumi. zvezda ima odličan tim ove godine ali je Jug jak kao crna zemlja.ako je ikako moguće treba raditi na tome da CZ i Radnički požive više od jedne sezone.
Čutura Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 VPSCG planira da u buduće sa roditeljima vaterpolista koji napune 16 godina potpišu ugovor, kojim će ih obavezati da igraju za crnogorsku reprezentaciju i zaštititi klubove. http://www.b92.net/s...8&nav_id=647010
gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Predizborna kampanja, most probably. Mada ne smatram nuzno gluposcu to sto zele na neki nachin da zastite klubove [i reprezentaciju]. Niti mislim da je to prvi takav primjer, ali ne znam stvarno kako misle to da izvedu. Mislim prije svega na zastitu klubova koji ulazu u te igrace po 10 i vise godina, sto se tice izbora za koju ce reprezentaciju igrat to je jasno, svako ima pravo da izabere sta hoce makar to bila i Makedonija iil Gruzija za pare.Ali prije svega, trebalo bi da se zapitaju kako je uopste moguce da talenat kakav je Subotic odluci da ode u Partizan [Prlainovic je druga prica, taj se transfer ne bi mogao ostvariti da je LEN ozbiljna organizacija] - moguce je kad u klubu nema para i igraci ne budu isplacivani punih godinu dana.
Čutura Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 ma sve super, al ugovor sa roditeljima kojim ce obavezati klince od 16 godina za koju ce reprezentaciju igrati...ajde...
Recommended Posts