gervasius twinkleminkleson Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) Bemtisve, zaboravih da se danas igra. Ladno produzeci.Ajmo Zvezdo :Hail:Steta :( Edited April 25, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Goranz Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Koji nam je liga raspad ako je Partizan najjaci tim...
gervasius twinkleminkleson Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 A dobro, Partizan je objektivno bolji nego sto rezultati pokazuju ove sezone. Sigurno nisu slabiji od Mladosti koja je na F4... Ali ocigledno su potpuno van ritma citave godine. Ne znam zasto Milanovic nije na klupi vise, znam da je imao neke porodicne probleme pocetkom godine...
sabahudin Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Milanovic je imao porodicnu tragediju, pitanje je da li ce uopste trenirati Partizan vise.
gervasius twinkleminkleson Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Bobami, neizvjesna i druga utakmica. 6:6 na pola trece cetvrtine. Ovo stvarno nisam ocekivao.
gervasius twinkleminkleson Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Mada ne i narocito kvalitetna. Produzeci u prvoj, pobjeda golom 15 sekundi prije kraja. Sta se s Partizanom desava ove godine...U medjuvremenu, Jug osvojio titulu u Hrvatskoj.
Goranz Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 (edited) Mada ne i narocito kvalitetna. Produzeci u prvoj, pobjeda golom 15 sekundi prije kraja. Sta se s Partizanom desava ove godine...Otislo pola tima, dovedeni mahom klinci, trener odsustvovao vise od pola sezone, plate uopste ne stizu? Edited April 29, 2012 by Goranz
gervasius twinkleminkleson Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Otislo je valjda 4 igraca, od kojih su 2, istina, bili prve opcije u napadu i [ubjedljivo] najbolji igraci. Ali opet, ima 4-5 standardnih reprezentativaca Srbije, plus Radovic, plus Cuckovic, plus par klinaca... Teorijski, trebalo bi da su znacajno jachi od npr. Jadrana koji je zamalo posao na F4 Eurolige, a svakako od Zvezde i Vojvodine. Kapiram da je i situacija sa Milanovicem dosta uticala...
TheBigFlegma Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Izgleda da će Vujasinović iz bazena na klupu: http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=09&nav_id=607665A šta je to bilo s Milanovićem, zna neko?
gervasius twinkleminkleson Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Supruga mu se tesko razbolila, i kasnije umrla [makar sam tako chuo] :(Kako sam shvatio, on ce i dalje imati neku funkciju u strucnom stabu, kad odluci da se vrati. U svakom slucaju, sve najbolje Vujasinovicu, iako se nadam da se nece sa Partizanom naosvajati trofeja, ali igrac sa toliko znanja ne moze nikako da bude ista drugo osim veliki trener.
Recommended Posts