Jump to content
IGNORED

Vaterpolo

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Pocela dodela medalja... na RTS2 i Arena Sport 1

Posted

tek sad prebacih na medalje. moram snimak da gledam, uvek me pukne sentiment, šmrc!

Posted

bice snimak valjda na poluvremenu rukometa..

Posted

Срце затитрало :wub: . Браво, момци. Свака част. Уз сво поштовање свих легенди овог спорта, мислим да бољу генерацију нисмо имали. :Hail:

Posted
Realno, malo kao i uvijek po automatizmu kakite po sudijama, ali dobro. Fakat je da je bilo puno kontrafaulova sudjeno Srbiji, ali sudjenje je ovako citav turnir. Nisam brojao tacno, ali i jedni i drugi su od 13-14 iskljucenja imali oko 10 bez lopte. Koliko bilo ko od vas moze iskreno da kaze da je uopste vidjeo gdje se i zbog cega sudio faul?A opet kazem, Pijetlovic je preko vode udario Petrovica, sto je u najmanju ruku moralo da bude iskljucenje s pravom zamjene, ako ne i brutality.Nama su sva 3 beka imali po 2 [a Petrovic krajem druge cetvrtine i 3] iskljucenja. No dobro, pobjedila je trenutno bolja ekipa, bez sumnje. Mi smo bez centra bili, Klikovac ionako ne igra centra vec godinama... posle ovih godina ispadanja u cetvrtfinalima, ovo je uspjeh i sumnjam da ce im iko zamjerit poraz.
Mislis, mi napravimo kontrafaul, vi promasite igraca vise, mi krenemo u napad i kontrafaul na centru, vi imate igraca vise i promasite, mi krenemo u napad... pardon, ne krenemo jer pravimo kontrafaul u nasem golu pa je lopta za protivnika. Gledao sam vecinu meceva Srbije na prvenstvu i ne secam se da je bilo ni priblizno toliko kontrafaulova... a sudjenje u 4/4 je bolje ne komentarisati. Da se tako sudilo ceo mec, Crna Gora bi dobila 25:8 jer bi Srbija zavrsila mec sa dva igraca u polju i golmanom. Ovo jeste grub sport i sve ostalo ali da imate igraca ili dva vise napad za napadom za napadom pa naizmenicno dajete i promasujete je smesno.
Posted
stanic stao danca jebat
:lol:
Posted (edited)
Mislis, mi napravimo kontrafaul, vi promasite igraca vise, mi krenemo u napad i kontrafaul na centru, vi imate igraca vise i promasite, mi krenemo u napad... pardon, ne krenemo jer pravimo kontrafaul u nasem golu pa je lopta za protivnika. Gledao sam vecinu meceva Srbije na prvenstvu i ne secam se da je bilo ni priblizno toliko kontrafaulova... a sudjenje u 4/4 je bolje ne komentarisati. Da se tako sudilo ceo mec, Crna Gora bi dobila 25:8 jer bi Srbija zavrsila mec sa dva igraca u polju i golmanom. Ovo jeste grub sport i sve ostalo ali da imate igraca ili dva vise napad za napadom za napadom pa naizmenicno dajete i promasujete je smesno.
samo mi reci koji su to oni?™ Edited by 8-walker
Posted

а не причамо о македонцима, причамо о црногорцима, према томе... не мораш то понављат.

Posted
A kakav je bio odnos iskljucenja u prvom poluvremenu? Tad je Srbija imala maltene svaki napad igraca vise. Ponavljam, samo bekovi su nam napravili 7 faulova do pola druge cetvrtine, vecinu toga bez lopte. Sto se kontrafaulova tice - moguce da su pogresno sudjeni, stvarno ne mogu da tvrdim da nisu. Prosto, vecinu kontrafaulova, kao uostalom i obicnih faulova, je jako tesko vidjeti u prenosu, ali mislim da su bar 2 ili 3 svirana Udovicicu - ako si ikad gledao Vanju uzivo znas koliko on kontrafaulova pravi, a koliko mu se sudi.Dobro, toliko o sudjenju. Srbija je potpuno zasluzeno osvojila prvenstvo, jer je trenutno najbolja, ali vidjelo se koliko su male razlike. A za Olimpijadu [ako se kvalifikujemo] bi trebalo da budemo josh spremniji, a isto vazi i za Madjare, Hrvate i Italijane. Bice sjajan turnir.
Posted

meni je delovalo da je svezina i snaga bila jedna od vaznijih elemenata, na koje su racunali iz srbije u finalu. videlo se u odbrani, u napadu... agresivno na loptu, na igrace. sudije su svirale po svom kriterijumu, ali se isplatila taktika jer smo se dobro branili sa igracem/dva igraca manje, odbranjen cetverac itd.par puta je ona podvodna kamera pokazala kako je izgledalo ispod povrsine. biggrin.gif