Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

pojacali smo odbranu, ali napad :isuse:

• Replies 4.7k
  • Views 333.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

zamenismo gošu, ovo se retko dešava. zajebani italijani.

primamo golove sa 100 metara.

jesmo ikad primili 5 komada u jednoj četvrtini?

jesmo li ikada pre igrali bez golmana?

Далеко боље изгледамо у другој.

sve je pod kontrolom. :)ako nekom treba link:http://tashsporttv-live.blogspot.com/2012/01/tashsport-live-channel-2.html

Далеко боље изгледамо у другој.
Cim je Soro izasao odmah nam je krenulo. Ne znam sta mu je ali od kada gledam vaterpolo ne pamtim da sam video da neko menja golmana 2 minuta pre kraja 1/4

Gazimo.

razbijamo, stvarno smo barsa u vaterpolu :)

ekipa koja u svojim redovima ima dva Dzordana i jednog Brajanta i treba da gazi

Udovicic je odlicnu stvar napravio. Ne znam da li sam ikad vidjeo da neko tako rano zamjeni golmana. Uz to, italijanski golman je smijesniji i od ovakvog neraspolozenog Sora. Josh vaznije, odbrana Srbije je proigrala kako zna, i to je to. Mada se ne smiju opustit ni u zadnjoj cetvrtini, ali sumnjam da Italijani mogu ovo stici.

Gotovo je ovo.

vaterpolo i treba da se igra bez sudija, pa ko ima vise nepodavljenih igraca taj pobedio