MocaVukotic Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 zamenismo gošu, ovo se retko dešava. zajebani italijani.
Ros Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 sve je pod kontrolom. :)ako nekom treba link:http://tashsporttv-live.blogspot.com/2012/01/tashsport-live-channel-2.html
*edited by mod Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Далеко боље изгледамо у другој.Cim je Soro izasao odmah nam je krenulo. Ne znam sta mu je ali od kada gledam vaterpolo ne pamtim da sam video da neko menja golmana 2 minuta pre kraja 1/4
tsva Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ekipa koja u svojim redovima ima dva Dzordana i jednog Brajanta i treba da gazi
gervasius twinkleminkleson Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Udovicic je odlicnu stvar napravio. Ne znam da li sam ikad vidjeo da neko tako rano zamjeni golmana. Uz to, italijanski golman je smijesniji i od ovakvog neraspolozenog Sora. Josh vaznije, odbrana Srbije je proigrala kako zna, i to je to. Mada se ne smiju opustit ni u zadnjoj cetvrtini, ali sumnjam da Italijani mogu ovo stici.
sherman Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 vaterpolo i treba da se igra bez sudija, pa ko ima vise nepodavljenih igraca taj pobedio
Recommended Posts