Jump to content

Vaterpolo

Featured Replies

Meni ovi retardi skrembluju i HRT i RTS, a izgleda i Arenu. Ali bio je prenos i na RTRS, to su valjda zaboravili da ometaju..I komentator i strucni konsultant su bili dosadni, a taj strucni konsultant je toliko mucao da je bilo malo neprijatno.
a ko ti to skrembluje i hrt i rts :unsure:
  • Replies 4.7k
  • Views 336k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pa recimo policija i tužilaštvo, ali ne da se oglase nego da urade ono što im je posao. nije baš verovatno da bi ti likovi išli pred palatu pravde ili sedište policije i urlikali pod prozorima tamo

• najgore kad se nasi navijaci trude da se priblize ovima. sreca te nemaju taj uticaj kao ovi. ja odrastao uz vokrija, bajra, smajica.. ne bi ih dao ni za sta na svetu. pre bih prekinuo d

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

vesara uteruje ganguli kolorizovano

Posted Images

Kablovski provajder [M-kabl, ako ti ista znaci to :) ]

Niko ne gleda?Bash mucenje protiv nikad zilavijih Njemaca [koji i danas imaju sudjenje kakvo samo mogu pozeljeti]

Gledao na nekom lo-res strimu na sajtu LEN drugo poluvreme. Pobedismo nekako, uz masu gluposti u napadu, narocito u zadnjoj cetvrtini.Inace, nisam pratio pa sam tek sad saznao da je spanski selektor vratio u reprezentaciju 1 Ivana Pereza :Hail:

Gledao na nekom lo-res strimu na sajtu LEN drugo poluvreme. Pobedismo nekako, uz masu gluposti u napadu, narocito u zadnjoj cetvrtini.Inace, nisam pratio pa sam tek sad saznao da je spanski selektor vratio u reprezentaciju 1 Ivana Pereza :Hail:
rođenog juna 1971. :Hail:

Hrvatska dobila CG 2 razlike, prije svega zahvaljujuci Pavicu, imao 15 odbrana. Sudjenje nije bilo najsjajnije, ali u poredjenju sa onim juce, i pogotovo sa sudjenjem koje je Srbija imala protiv Njemacke, bilo je super.To znaci da su sanse da CG bude prva u grupi veoma male. Jedino da Srbija u trecem kolu dobije Hrvatsku, a CG u zadnjem Srbiju, pa da budemo najbolji u nekom trouglu [podrazumjeva se da svi dobiju Spance, Rumune i Njemce u svojim utakmicama].

počelo s rvatima na rts1

razbijamo ih kontrama :)

Vanja je bog

naravno cim povedemo 2 razlike, hrvati obavezno odmah dobijaju igraca vise, a u slucaju kao sad da povedemo 3 razlike daju im i 2 igraca vise. :lol: vaterpolo :fantom:

vanja i filip ko xavi i messi. ne znam jesmo li ikad imali u isto vreme u ekipi ovakva dva igrača? možda i dvojica najboljih na svetu u istoj repstaciji. strašno.

vanja i filip ko xavi i messi. ne znam jesmo li ikad imali u isto vreme u ekipi ovakva dva igrača? možda i dvojica najboljih na svetu u istoj repstaciji. strašno.
Fenomenalni igraci, stvarno je nevjerovatno lijepo gledati ih. Vanja je imao slabiju godinu u klubu, ali opet, kad treba car je :Hail:Inace, manje bitna informacija, ali Njemacka odvalila Spaniju 16:10edit: Hrvatima drugu utakmicu za redom sudije ne vide udaranje protivnickog igraca. Buslje je preko vode udario Paskovica, ni faul nije bio, evo sad Karac i Udovicic.

Edited by gervasius twinkleminkleson

vodimo samo dva razlike a odvaljujemo ih kao da je 10

Edited by tsva

pa normalno kad hrvati imaju duplo vise igraca vise, a dobili su i 2 cetverca. <_<pjetlovic :D

Edited by ΟΛΥ

Razbili smo ih.