loser Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Meni ovi retardi skrembluju i HRT i RTS, a izgleda i Arenu. Ali bio je prenos i na RTRS, to su valjda zaboravili da ometaju..I komentator i strucni konsultant su bili dosadni, a taj strucni konsultant je toliko mucao da je bilo malo neprijatno.a ko ti to skrembluje i hrt i rts
gervasius twinkleminkleson Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Kablovski provajder [M-kabl, ako ti ista znaci to :) ]
gervasius twinkleminkleson Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Niko ne gleda?Bash mucenje protiv nikad zilavijih Njemaca [koji i danas imaju sudjenje kakvo samo mogu pozeljeti]
Lord Stef Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gledao na nekom lo-res strimu na sajtu LEN drugo poluvreme. Pobedismo nekako, uz masu gluposti u napadu, narocito u zadnjoj cetvrtini.Inace, nisam pratio pa sam tek sad saznao da je spanski selektor vratio u reprezentaciju 1 Ivana Pereza
loser Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gledao na nekom lo-res strimu na sajtu LEN drugo poluvreme. Pobedismo nekako, uz masu gluposti u napadu, narocito u zadnjoj cetvrtini.Inace, nisam pratio pa sam tek sad saznao da je spanski selektor vratio u reprezentaciju 1 Ivana Pereza rođenog juna 1971.
gervasius twinkleminkleson Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Hrvatska dobila CG 2 razlike, prije svega zahvaljujuci Pavicu, imao 15 odbrana. Sudjenje nije bilo najsjajnije, ali u poredjenju sa onim juce, i pogotovo sa sudjenjem koje je Srbija imala protiv Njemacke, bilo je super.To znaci da su sanse da CG bude prva u grupi veoma male. Jedino da Srbija u trecem kolu dobije Hrvatsku, a CG u zadnjem Srbiju, pa da budemo najbolji u nekom trouglu [podrazumjeva se da svi dobiju Spance, Rumune i Njemce u svojim utakmicama].
ΟΛΥ Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 naravno cim povedemo 2 razlike, hrvati obavezno odmah dobijaju igraca vise, a u slucaju kao sad da povedemo 3 razlike daju im i 2 igraca vise. vaterpolo
MocaVukotic Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 vanja i filip ko xavi i messi. ne znam jesmo li ikad imali u isto vreme u ekipi ovakva dva igrača? možda i dvojica najboljih na svetu u istoj repstaciji. strašno.
gervasius twinkleminkleson Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) vanja i filip ko xavi i messi. ne znam jesmo li ikad imali u isto vreme u ekipi ovakva dva igrača? možda i dvojica najboljih na svetu u istoj repstaciji. strašno.Fenomenalni igraci, stvarno je nevjerovatno lijepo gledati ih. Vanja je imao slabiju godinu u klubu, ali opet, kad treba car je :Hail:Inace, manje bitna informacija, ali Njemacka odvalila Spaniju 16:10edit: Hrvatima drugu utakmicu za redom sudije ne vide udaranje protivnickog igraca. Buslje je preko vode udario Paskovica, ni faul nije bio, evo sad Karac i Udovicic. Edited January 19, 2012 by gervasius twinkleminkleson
tsva Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) vodimo samo dva razlike a odvaljujemo ih kao da je 10 Edited January 19, 2012 by tsva
ΟΛΥ Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) pa normalno kad hrvati imaju duplo vise igraca vise, a dobili su i 2 cetverca. <_<pjetlovic :D Edited January 19, 2012 by ΟΛΥ
Recommended Posts