Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted

pa prvo to nije ni bio koktel koji je muckao taj rus a kao drugo pojma nemam. pitaj borku.samo znam da je za bica krivicnog dela terorizma (u moje vreme) bila bitna namera da se izazove strah i zaplasi stanovnistvo. ne znam kod koga rata i tadej mogu izazvati strah.ja sam vec rekao da u zemlji u kojoj je auto-kanibalizam postao prihvatljiv nacin ishrane radnicke klase bacati zapaljivu smesu na grcku ambasadu u neko zlo doba noci konstituise samo krivicno delo gluposti kvalifikovano otezavajucom okolnoscu bedastoce.no zaprecena kazna za krivicno delo terorizma je jednostavno prevelika za ovo. zakon je ziva stvar, sto nam nase pravosudje i stalno demonstrira, te je ovde bilo prostora za uslovno receno blaze interpretacije. zasto je tzv. drzava resila da u ovom slucaju ide djonom a u slucaju npr. clanova alkatraza nije je vec nesto o cemu mozemo pricati.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted
e jesi glup.kako ce da me prepoznaju?nigde nisam opisala sta cu da obucem, a medju vasim obavestajcima i operativcima sam poznata kao zena sa pivom na licu.
u pravu je, drugovi! da se, dakle, strelja svaka koja lici na jelenu karleusu, tolko znamo sigurno. mora se, takva su vremena.i kim philby da se strelja, komunista sa ipodom. sumnjiv element, mangup u nasim redovima, sigurno je trockista. i morgana! bolje da nas ostane malo, ali pouzdanih i proverenih kadrova!
Posted

Bio, nije mi se islo do CZ-a - jer sam zaboravio da se vratila zima, pa sam se smrz'o kao ... Elem, bilo je oko 100 ljudi i koliko sam uspeo da provalim sa ppica bilo je i nekoliko ppp-ovaca. Ono ste mene zanima je da li je moguce da same anarho organizacije nemaju zajedno više od 60-70 članova ili neće da dodju da podrže nekog iz druge organizacije ? Od "ngo" sektora bila Borka Pavićević i Nikola Barović .. i ilegalni poslastičari..Bila jedna "interesantna" situacija , proošla neka dva majmuna prilično agresivno kroz "gomilu", kada su prošli su pokazali srednji prst, prešli ulicu i seli u onaj pandurski beli džip prekoputa, sa onim likom što je snimao ... Nadam se da to nije nagovestilo neke kasnije incidente.Druga stvar, ni jednog novinara nisam video. Video sam jednu kameru na uglu resavske i k. miloša, ali je bila okrenuta na pogrešnu stranu. Ono što je stvarno čudno, je da postoji tolika nezainteresovanost medija. Ima li tu neko objašnjenje ili se jednastovno radi o tome da se mora novčano podmazati da bi se pisalo/pričalo o ovome ?

Posted

ne mora se novcano podmazati, ali je malo teze animirati medijske ekipe u praznicnim danima, vecina radi na minimalnom kapacitetu. sve to pod uslovom da su obavesteni, nisam siguran da urednici citaju PPP

Posted
Ono ste mene zanima je da li je moguce da same anarho organizacije nemaju zajedno više od 60-70 članova ili neće da dodju da podrže nekog iz druge organizacije ?
ne znam koliko tačno ljudi broje svi zajedno, ali da se ne podnose, ne podnose se. to je istina. čula sam danas jednog 'ratinog drugara' koji je rekao da bi tukao maju krek, ona je u antifa... sve je to besmisleno...
Bila jedna "interesantna" situacija , proošla neka dva majmuna prilično agresivno kroz "gomilu", kada su prošli su pokazali srednji prst, prešli ulicu i seli u onaj pandurski beli džip prekoputa, sa onim likom što je snimao ... Nadam se da to nije nagovestilo neke kasnije incidente.
nije bilo incidenata koliko ja znam. moja keva je sa komšinicama okasnila u nemanjinu, kolima. javila sam joj da krenu do CZa i naišle su na 'saobraćajni kolaps' na slaviji. to je bilo svega desetak minuta nakon što sam ja kolima prošla tuda opušteno. grad je pust... tu su stajali petnaestak minuta. kad su stigli do ATŠa, izašli, panduri im nisu dali da nam se približe, kaže da ih je bilo 20, 30 među njima pešaci, prolaznici. neki su se odvojili i krenuli okolo, ali to je sve već bilo kada se skup razilazio.meni se do dva javilo petoro ljudi koji su tek tada stigli u nemanjunu. keva kaže da su joj se oko 3 javili neki betonci da pitaju zašto nikog nema ispred ministarstva. tamo je bio i zlaja, voditelj radio pančeva.
Druga stvar, ni jednog novinara nisam video. Video sam jednu kameru na uglu resavske i k. miloša, ali je bila okrenuta na pogrešnu stranu. Ono što je stvarno čudno, je da postoji tolika nezainteresovanost medija. Ima li tu neko objašnjenje ili se jednastovno radi o tome da se mora novčano podmazati da bi se pisalo/pričalo o ovome ?
pitanje je da li je neko obavestio medije. tek se valjda danas pojavila ona vest o skupu na b92 sajtu... ne znam ko se bavi medijima od svih tih 'organizacija'.mislim da je ovo bilo dobro, sve zajedno.komšinica koja je krenula s kevom, ponela boks cigara :( ne znam šta je tačno mislila...sad dalje...
Posted
Bio, nije mi se islo do CZ-a - jer sam zaboravio da se vratila zima, pa sam se smrz'o kao ...
E i ja isto. Cica zima, a ja kreno ko na piknik, al na svu srecu zivim 5 min od CZ-a, pa se nisam tolko smrzo.
Posted

bilo je OK. 100 ljudi za inertni i lenji beograd je super.Zapravo, ovaj skup je i trebalo da bude vise NGO - ljucka-prava okupljanje a ne anarhisticki skup. OK, moglo je da se pojavi vise ljudi ali za onaj kijamet i termin je super.Medijima je blagovremeno i adekvatno javljeno. jedan od osnovnih ciljeva skupa je bio i to da se skrene paznja na dirigovani medijski mrak o ovoj temi.Forumasi ispali carevi. PPP bastion slobodarstva.Fashovi u dilu sa policijom, naravno. Odlicno su bili informisani i angazovani da zastrasuju i sacekuju ali nisu uspeli.Mislim da je i razjedninjena radikalno leva scena srbije ujedinjena po pitanju toga da se ti jadni momci i cura puste iz onog pakla...P.S. Bio drug Ljubomir Zivkov! Car!!!

Posted

Nosite se bre u kurac. Dosao sam tacno u 1, nisam zatekao nikog zivog, muvao se okolo do dobrih 1 i frtalj i vratio se kuci.Sa ovako sjajno organizovanom podrskom, bice cudo ako tih sestoro nesrecnika ugledaju danje svetlo dok su zivi.

Posted

Verovatno si bio ispred Vlade... protest je bio malo gore, ispred min. pravde (valjda) ..

Posted (edited)
Verovatno si bio ispred Vlade... protest je bio malo gore, ispred min. pravde (valjda) ..
Ups :blush: Ali svejedno, ne mogu da verujem da nisam nista video... U koliko sati je tacno pocelo? Edited by Milogled Bluff
Posted

Oko 1 je vec bilo nekoliko desetina ljudi...

Posted

Onda sam stvarno coravi glupan

Posted

skup je, otprilike, bio profesionalno odradjen ko i ratina akcija. konfuzija oko vremena i mesta, ozvucenja nije ni bilo (pa smo stajali veci deo vremena ko ovce), sama ideja okupljanja na 2 dosta udaljena mesta nije bas brilijantna. od forumasa, kim phlby je nesto kenjao sve vreme, empej zujao okolo, mayday nije htela da peva internacionalu, a slepa zivana ni da se pozdravi.ni vrednog paznje incidenta nije bilo, da se okupljeni narod razonodi. sve u svemu: video 5, audio 2, na skali od 1 do 10.

Posted
skup je, otprilike, bio profesionalno odradjen ko i ratina akcija. konfuzija oko vremena i mesta, ozvucenja nije ni bilo (pa smo stajali veci deo vremena ko ovce), sama ideja okupljanja na 2 dosta udaljena mesta nije bas brilijantna. od forumasa, kim phlby je nesto kenjao sve vreme, empej zujao okolo, mayday nije htela da peva internacionalu, a slepa zivana ni da se pozdravi.ni vrednog paznje incidenta nije bilo, da se okupljeni narod razonodi. sve u svemu: video 5, audio 2, na skali od 1 do 10.
:Hail: kad rata i ekipa vide da je miralem dosao da ih podrzi sami ce se vratiti u zatvor.
Posted

e sto sam popizdela na one zbirove u nemanjinoj sto su chekirali ko je sve dosao. pocrkali!ps. jebo planetu gde su drug kim, miralem, mp i maudau bastion slobodarstva. toliko.