Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted
oce doci preko 20 intelektualaca iz one vesti?
valjda će nekako da se obaveste, jebo ih bog intelektualniako poznaješ nekog od njih, javi mu!
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted

SKUP PODRSKE UHAPSENIM ANARHISTIMANedelja, 3. januar, 13h ispred Ministarstva pravde, Nemanjina 22, Beograd.Prvobitna zamisao da se skup odrzi ispred Centralnog Zatvora nije moguca jer policija ne dozvoljava bilo kakva okupljanja ispred zatvora.Pokazite solidarnost! To nije tesko a znaci puno. Ako nista drugo, dodjite da nerviramo govnare koji pokrecu selektivne i podmukle politicke procese i nepravedno tamnice ljude. Imate nesto bolje da radite u dosadnu nedelju?

Posted

Uzasno me zanima da li ce neka NGO koja se bavi ljudskim pravima da nadje za shodno da podrzi skup, jer ako ovo nije krsenje osnovnih prava svakog pojedinca, onda ne znam sta je.

Posted

Vala, onom silnom olosu koji je hapsen u Sablji, drzava je jos i pare isplacivala za nanetu dusevnu bol™ i krsenje njihovih ljudskih prava™, dok su ih razni konsilijeri branili po televizijama i dizali dzevu, a eno ih svako malo i danas naricu oko toga. A o ovome niko, takoreci, ni rec ne rece.

Posted

Upravo je to najstrasnije sto se o ovome ne prica gotovo uopste osim po forumima i nekim alternativnijim mestima. A i to najcesce na inicijativu prijatelja i poznanika nekog od ovo sestoro ljudi.Mislim da niko ovde nije ziveo u zabludi da u Srbiji svi imaju jednaka prava, da su svi isti pred zakonom ili sta vec, ali ovo je skandalozno ponasanje drzave, funkcionera, sudstva, medija i svih koji ignorisu cinjenicu da nekoliko ljudi 4 meseca trune u zatvoru zbog bacene flase na zgradu ambasade koja je odustala od bilo kakvog gonjenja jer nemaju vremena da se zajebavaju sa krivicnim procesom oko nanete stete u iznosu od 20e.Veoma je bitno da skup bude zapazen i dobije prostor u medijskom etru.. Ako su prokleti taksisti mogli ceo grad da blokiraju, moze i u nedelju da se bar malo skrene paznja na nesto sto je neverovatna stvar u 21. veku u zemlji koja navodno pociva na principima pravde, ravnopravnosti i cega vec.Mislim da je vrlo vazno i da se javnosti skrene paznja da oni nisu krivi ni za sta vise osim za to sto su eventualno preozbiljno shvatili svoje ideale i hteli da ih iskazu na neki nacin. Jasno je da nisu planirali da bilo kakvu ozbiljniju stetu osim simbolicke nanesu. A javnost mora da shvati da su to ustvari studenti, momci i devojke koji citaju malo drugaciju literaturu od srednjoskolskih lektira, a ne neki narkomani ili satanisti sto prosecna baba na pijaci moze da shvati na osnovu informacija koje iz medija dopiru.

Posted (edited)
Vala, onom silnom olosu koji je hapsen u Sablji, drzava je jos i pare isplacivala za nanetu dusevnu bol™ i krsenje njihovih ljudskih prava™, dok su ih razni konsilijeri branili po televizijama i dizali dzevu, a eno ih svako malo i danas naricu oko toga. A o ovome niko, takoreci, ni rec ne rece.
pa oglasili su se borka, prpa, zilnik, rakic-vodinelic i jos poneki...klasicni ljudskopravaski diskurs ima poteskoce s ovim zato sto je s pravne strane dosta tesko braniti cinjenicu da je neko probao zapaljivom smesom da osteti stranu ambasadu. jednostavno svinjarija. borka i prpa sebi mogu da dozvole bedastoce tipa 'molotovljev koktel je poziv na dijalog u danasnjem svetu' ali sumnjam da bi ovo mogao da izgovori vojin dimitrijevic ili ivan jankovic (advokat ne degenerik).leve grupe imaju problem s tim sto se incident desio nakon direktne molbe od strane grckih anarhista da protesti budu mirni i da se nikakvim nasilnim akcijama ne umanjuje mogucnost da se tiodoris iliopulos pusti na slobodu (covek je bio vec na samrti u tom momentu). toliko o solidranosti kada krv udari u patku lokalnim anarho-staljinistima.ergo, ko god da je izveo beogradsku akciju je moron. no, ekstremna glupost nije krivicno delo zbog koga se robija pet godina u zatvoru. prvobitna krivicna prijava je bila protiv nepoznatih pocinilaca za izazivanje opste opasnosti, delo za koje mislim da je zaprecena daleko blaza kazna. kako je to mutiralo u medjunarodni terorizam (sto ce sada omoguciti ludom trivuncu da se predstavlja kao drugar karlosa sakala i osame bin ladena) niko ne zna.ja cu otici na skup u nedelju ali cesto pomislim da bi bilo lepo da neki clanovi grupe crni ilija dopadnu mardelja i tamo budu kaznjeni tako sto ce na tabli morati da napisu 'terorista je burzuj sa bombom' pet milijuna puta. najgore sto moze da se desi iz ovog slucaja je da se dokaze da je ratibor napravio svinjariju te da se svi mi solidarisemo iza svinjarije. za sada barem ima dovoljno pameti da tvrdi da nije to ucinio. Edited by kim_philby
Posted
U Vrscu je pre skoro mesec dana izlepljeno jako puno plakata: "Sloboda uhapsenim anarhistima". Radio je tamosnji ASI (ako nesto znaci, mogu da se raspitam koliko love, da li je preostalo materijala, bla-bla). Ideja sa plakatima nije losa da se pridobije paznja gradjanstva, ali to svakako nece uspeti da se uradi sa 100 plakata. A nisam siguran koliko bi novca bilo na raspolaganju za dovoljan broj plakata da bi akcija imala bilo kakvog efekta.Javni protest? Mali broj ljudi bi se okupio, a mediji verovatno ne bi nasli za shodno da spomenu to.Preko medija? Problem bi mogao biti teska dostupnost, ali prednost efekat na javnost.Ne znam, ali ako se otvori neki racun, javite pa cemo da sirimo pricu.. i nadamo se da bar nekog efekta ima..
A evo i cime je to rezultovalo.http://www.e-novine.com/srbija/vesti/33653...e-nepravde.html
Posted

dolazim i ja sutra ... iako mislim da neće imati nikakve preterane koristi od toga, bar da se malo skrene pažnja javnosti na ovo sranje što se radi.

Posted
hajd, vidimo se tamo.
drugovi, shoot on sight!
Posted

e jesi glup.kako ce da me prepoznaju?nigde nisam opisala sta cu da obucem, a medju vasim obavestajcima i operativcima sam poznata kao zena sa pivom na licu.

Posted

miralem je poznat kao covek sa suncem u kosi...

Posted

i ti ces tako, jos malo

Posted
i ti ces tako, jos malo
ako moze dule vujosevic, mogu i ja...
Posted

kolko molotovljevih koktela cini terorizam?