Jump to content
IGNORED

ANTIFA Bg

zavisnica

Recommended Posts

Posted

meni je tu najvise zao Mitra. njega znam kao OK decka.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mp40

81

• Аврам Гојић

74

• kim_philby

65

• Milogled Bluff

44

Posted
meni je tu najvise zao Mitra. njega znam kao OK decka.
da se ogradim malčice od prethodnog komentara - ja ne znam ništa o ostalim uhapšenim anarhistima. Dakle, ono sam napisao zbog nekih Ratiborovih nastupa u javnosti u kojima je ljude koji misle kao ja, svrstavao rame uz rame sa fašistima. Sve proglašavajući se antifašistom, jel.Ovi ostali likovi su pretpostljam ok ljudi, tako da mi njih jeste iskreno žao.
Posted

LJUDI!već smo dosta puta na ovoj temi a i inače ismevali snagu levice i anarhizma kod nas, sa manje ili više duha.neki misle da su ovih šestoro dileje, budale, arogntni likovi, gotivni likovi... nije ni bitno... ako možemo da se složimo da NISU teroristi i da nisu ni blizu tako opasni kao što se sada to predstavlja.hajde, butite ljubazni i budite humani! pređite preko uvreda, to je ljudski!jedno od šestoro boluje od astme a jedno od epilepsije. to su bolesti s kojima se teško živi i na slobodi.dajte mali doprinos, malo solidarnosti!

3. januar 2010.13:00 - 15:00 Ispred CZ - Bačvanska 14, Voždovac, Beograd Navršava se četvrti mesec pritvora za šestoro beogradskih anarhista protiv kojih je podignuta optužnica za međunarodni terorizam. Svakog trećeg u mesecu revidira se status pritvorenika i odlučuje o produženju pritvora odnosno puštanju na slobodu. Okupimo se trećeg januara da poželimo drugarima srećnu novu, zahtevamo odbacivanje ove političke optužnice i puštanje ljudi na slobodu!
Posted (edited)

Ovo sto se desava sa tim ljudima je jedna od vecih sramota ove drzave.

Edited by Eraserhead
Posted
dajte mali doprinos, malo solidarnosti!
Vidmos u nedelju???Come all yee good liberals, young leaders and eurointegrated middle class kids...Dodjte da idemo na kurac Djilasima i ostalim pizdama...Nedelja, 13h, Nemanjina 22 (Ministin)
Posted

ja cu da dodjem sa bracom skinsima, pa ce vas lemamo.

Posted

ja se malo raspitivala. ovo jeste politicki proces kojim se salje poruka.ja bih dosla na neko od okupljanja, ali sta se koji moj rasipate na dve lokacije???

Posted

O tome i pričamo, imaš Judejski narodni front i Narodni front Judeje. E sad ko je tu Juda...

Posted

a stvarno nije za zajebanciju. necu da ulazim u to da li su neki pritvoreni dileje ili ne jer ne baratam dovoljno sa cinjenicama, ali...ma mrzi me da objasnjavam ako nije ocigledno.jebem li ga, napolju se solidarisu i za manje napade vlasti na slobodu.srdacno,bad libos

Posted
Vidmos u nedelju???Come all yee good liberals, young leaders and eurointegrated middle class kids...Dodjte da idemo na kurac Djilasima i ostalim pizdama...Nedelja, 13h, Nemanjina 22 (Ministin)
ja se malo raspitivala. ovo jeste politicki proces kojim se salje poruka.ja bih dosla na neko od okupljanja, ali sta se koji moj rasipate na dve lokacije???
Da, stvarno, gde je svetkovina? U Bacvanskoj ili Amanjinoj™?
Posted

oce doci preko 20 intelektualaca iz one vesti?

Posted

nema dva skupa nego je ideja da se prvo protestuje ispred min. pravde u 13h a posle i da se ode pred CZKo moze da izdvoji 2h nedeljom, neka dodje... prvi deo skupa je protest (ispred min. pravde) a drugi je podrska...

Posted
LJUDI!već smo dosta puta na ovoj temi a i inače ismevali snagu levice i anarhizma kod nas, sa manje ili više duha.neki misle da su ovih šestoro dileje, budale, arogntni likovi, gotivni likovi... nije ni bitno... ako možemo da se složimo da NISU teroristi i da nisu ni blizu tako opasni kao što se sada to predstavlja.hajde, butite ljubazni i budite humani! pređite preko uvreda, to je ljudski!jedno od šestoro boluje od astme a jedno od epilepsije. to su bolesti s kojima se teško živi i na slobodi.dajte mali doprinos, malo solidarnosti!
Jel moze neko da mi neko od upucenijih kaze zbog cega ove vesti nema ni na Inicijativa.org, ni Kontrapunkt.info, niti igde ? Jel to PFJ vs. JPF sort of thing o kojoj se prica ? S kog si sajta prenela ovo, živana ?
Posted

na ASI sajtu je nema verovatno zato sto se inace taj sajt (otkad su rata i tadej opravdano odsutni) azurira jaaako redovno...Naravno da je srpska anarho (ko i svaka druga) scena iscepkana i zavadjena ali oko nekih stvari postoji zdravorazumski konsenzus. Ja licno bih saradjivao ( i saradjujem) sa svakim ko ovaj slucaj vidi kao nepravdu i sramotu i hoce da se sto pre ti ljudi puste sa robije.

Posted
Jel moze neko da mi neko od upucenijih kaze zbog cega ove vesti nema ni na Inicijativa.org, ni Kontrapunkt.info, niti igde ? Jel to PFJ vs. JPF sort of thing o kojoj se prica ? S kog si sajta prenela ovo, živana ?
ja sam ovo našla na fejsu kao ivent. videla sam kod prijatelja na profilima. ne znam ko je kreirao, neka anonimna... ne mogu da garantujem, ali mislim da juče nije pisalo da je okupljanje ispred ministarstva. mp40, mislim da je to jako loše... od ministarstva do cza treba skoro sat vremena da se stigne... a ako krenu da nas rasteruju kod zatvora, dok vi stignete neće biti nikoga.ja sam već jedan broj ljudi ubedila da u 13h budu ispred cza. šta sad?jel ta ideja sa ministarstvom nečiji pokušaj da se uništi događaj?već sam čila da se razni judejski pokreti glože oko strategije i delovanja...to me ne zanima u životu!!!zanima me da moji prijatelji dobiju pravedan tretman! ... i šta ja kao pojedinac mogu da učinim za to.