Mp40 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Pomoci materijalno je uvek potrebno ali verujte da je potrebnije da se o njima prica, da se ne dozvoli da se skrajnu. Da li znate da ta vest o toj inicijativi intelektualaca nije objavljena nigde osim na sajtu Pescanika i E-novina a bilo je puno novinara u Medija Centru. I same porodice uhapsenih (osim idiota koji su se jednog od njih maltene odrekli) ne znaju odakle toliko cutanje, zataskavanje i brutalnost.Jedine vesti su pokvareno plasirane u velike novine i medije da se vidi kako nas drzava stiti od terorizma. Svaka vest nosi radost zbog tretmana i produzavanja pritvora do u vecnost. "Politika" prednjaci, naravno.
slepa živana Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 mp, usrali smo se od straha. svi! jel ti to ne provaljuješ?
Кристофер Лумумбо Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ja bih pomogao, ali ne znam kako. moze da se skupi lova i da se zakupi stranica u nekim dnevnim novinama, pa da neko sastavi efktan text. ima ovde lju koji bi mogli da nam kazu koliko to kosta. uplaticu, reci cu drugovima da uplate, pricacu...
Д Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Где да уплатимо (уствари, дај да видимо прво колико треба за тако нешто)?
Кристофер Лумумбо Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pa ne znam, prvo da vidimo sta empe misli o tome. ocigledno je da prostor u medijima mora da se plati, posto oni ignorisu ovaj slucaj.
Gonzo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 i da vidimo šta misli o tome da damja uplaćuje za drugove anarhiste, primiti novce od konzervativca i desničara, to bi značilo izdaju revolucije!
Д Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 i da vidimo šta misli o tome da damja uplaćuje za drugove anarhiste, primiti novce od konzervativca i desničara, to bi značilo izdaju revolucije!Ама бре, ја нисам ни конзервативац, ни десничар.
Milogled Bluff Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 i da vidimo šta misli o tome da damja uplaćuje za drugove anarhiste, primiti novce od konzervativca i desničara, to bi značilo izdaju revolucije! Ама бре, ја нисам ни конзервативац, ни десничар.Niti je Empe revolucionar.
Gonzo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ама бре, ја нисам ни конзервативац, ни десничар.Pa ti nisi Jakovljević, ti si neki mnogo veći zlikovac!
Mp40 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 ovo nije losa ideja. Samo, treba videti sme li se to tako. Tj. koje javno glasilo bi to uzelo i da li je to "mesanje u pravosudje" ili tako nesto...
Gonzo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Samo, treba videti sme li se to tako. Niti je Empe revolucionar.
Mp40 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dokazat cu ja vama!Skupite lovu i ja idem, soruzjem da upadnem u redakciju Politike i drzacu taoce dok ne izadje nasa strana a onda uredno uplacujem i bezim!
Д Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Јел може рецимо Урош да нам појасни правне импликације апела у новинама (мада нешто ми делује логично да саме новине не би смеле да објаве ако је незаконито?)?
Д Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Пошто ће вероватно сваки озбиљан правник да пита - правне импликације чега тачно, рецимо да апел буде за правовремени и у законском року предвиђени почетак суђења (колико схватам, они су у притвору дужем од законом предвиђеног, а за то нема судског налога?).
Recommended Posts